Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Komsu cocugu tahareti dedesinin yaptırmasi
0
oy
1,382
göst.
5 Kasım 2023
Diğer
kategorisinde
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
soruldu
Başlık ne yazacağımı bilemedim. Çok detay vermeyeyim. Arada komşu çocuğu bize gelir .Bir süre önce konuşurken dedesinin taharetlerken acittigini söyledi. Bunu anlattım ben biraz yüzeysel ama böyle böyle olmuş diyemedim.
Bunu nasıl anlatabilirim ?doğrudan söylesem iftira derler diye düşünüyorum. Söylemesem içim rahat değil. Bunu bana söyleyen çocuk annesine söylememiş midir diyorum kendimce .
Sizce ne yapayım burda zekasına güvendiğim çok fazla bacım var . Bu işi bana sicratmadan halletmem gerek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
32
Cevaplar
0
oy
5 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Beynimden bir türlü soru işareti oldu Allah ıslah etsin kötü niyetliyse şimdi anneye söylesen iftira atar aileye söylesen sana birsey yaparlar sosyal hizmetlere söylesen ellerinden alırlar iki ucu b.k değnek resmen çok üzüldüm yaa galiba sana güvenmiş anlatmış neden gelip anlatsin ki sana buna bi çare bul çocuğun başına daha kötü birsey gelmeden
5 Kasım 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla bu devirde kimseye güven kalmadı ya Allah'ım çocuklarımızı korusun
5 Kasım 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin aminn gerçekten tüylerim diken diken oldu yaa :(((
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
5 Kasım 2023
BirbalAnnesi
(
17,959
puan)
tarafından
cevaplandı
Taharetini neden dedesi yaptırıyor laf arasında bunu sorarak ağzını arayabilirsin annenin
5 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu konuştum ama anladığım kadarıyla haberi yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
BirbalAnnesi
(
17,959
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızın biraz ağzını arasaydın canım hep mi deden yapiyor annen neden yapmıyor annene bunu söyledin mi veya şöyle şeklinde yönlendirseydin
5 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Anne çalışıyor zaten canım ama video çekeceğim inşallah. Onu dq annesine gösteririm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
Aysegul&20
(
5,338
puan)
tarafından
cevaplandı
Yavasca ses kaydi alsan annesine yada sosyal hizmetlere göstersen nasıl olur ki
5 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Ses kaydı denedim ama benim çocukların sesi ve çocuğun konuşması da net olmayınca anlaşılmamisti. Bakalım video deneyeceğim inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
Kertmeyenkele
(
1,648
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah'ım ben ne okudum şoktayım, sakin bir odada ses kaydı al ,annesi ile mutlaka konuş , sessiz kalma
5 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakalım canım dua et benim için ❤️
5 Kasım 2023
Kertmeyenkele
(
1,648
puan)
tarafından
yorumlandı
Eldicem sende lütfen gelişmelerden haberdar et bizi, Rabbim korktugumuza uğratmasin inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
HiraDeniz
(
2,467
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım medem sana geliyor çocuk yaşı küçük değil sen ona nasıl yapması gerektiğini öğret bundan sonra kendin yap dedeni çağırma de ben öğrendim kendim yapabilirim desin yine size gelince sor durumu ısrarla ben yapayım diyorsa çocuğa ailesine mutlaka söyle bu durumu
5 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın canım. Gösteririm keşke çözülsün. Ayıp yerlerini benim kiz 3.5 yaşında biliyor ama ona da anlatmak aklıma gelmedi . Teşekkürler bu aklıma gelmemişti
5 Kasım 2023
HiraDeniz
(
2,467
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız çocuğunu dedesinin temizlemesi hiç hoş değil elbette ama şartları ne bilmiyoruz günahını da almak istemem erkek eli daha sert belki nasıl davranması gerektiğini bilmiyor o yüzden canı yandı kastı birsey varsa durum elbette başka sen bir bunu dene inş çözülür ortada kötü bir durum yoktur şimdi direk söylesen sen bana ne demeye getiriyorsun diye sana kızarlar en sonunda bir bakarsın sen suçlu olursun bu işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bnce sen onu her yakalandığında gülerek şakayla karışık ters tepki yap anlatsın çocuk dilinden anlarsın işte bı şekilde detaylı öğren
6 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkürler canım ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Kasım 2023
Masel
(
1,116
puan)
tarafından
cevaplandı
Of şimdi günlerce bu meseleyi düşünüp dertleneceğim . İnşallah çocuğun yararına bir şekilde bu mesele çözülür.Bak çocuk sana güvenmis anlatmış.Bu da önemli bir adım
6 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet yani sanırım pek çocukla konuşup dinleyen yok bilemiyorum.bir şekilde çözeceğim inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Kasım 2023
Rumeysa0196
(
1,536
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız inan ameliyat oldum eşim ilgilendi kızımla çişe felan eşim götürdü o.halimde yine ben ilgilenmeye çalıştım evet babası ama ben anneme çekmişim pimpiriğim
Küçükken annem banyoya giince oturmadan ayakta yakanın oturursan da oturağı sabunla öyle otur dedi en basidi sende bi şekilde bu konuyu aydınlat belki çocuğun başına daha kötğ bişey gelmesini engellemiş olacaksın
6 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım biseyler yapacağım zaten bu şekilde kalmasına ben de razı olamam. Ama nokta atışı yapmam lazim
6 Kasım 2023
Rumeysa0196
(
1,536
puan)
tarafından
yorumlandı
Sosyal hizmetleri ara bilgi al durumu anlat yönlendirirler seni
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Cocugu tekrar cagırırdım video ses kaydı filan alırdım bana inanmazlarsa daha neler göreceğiz ya
6 Kasım 2023
Mrs.Eris.
(
2,773
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet haklısın. Video diyen olmuş ama yukarıda arkadasin biri de suç bu demiş. :/ kafam kazan gibi inanir misin günlerdir bu konuyu düşünüyorum bir de
6 Kasım 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Mahkemeye vermicen ailesine göstercen ayrıca ailesinin izni olursa nahkemeyede sunulur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Susaman illa konusurum soylerim böyle bir konuda sessiz kalamam aklim vicdanim elvermez çünkü gece yatamam. Annesine acikca soyle daha alttan ya da laf ustü belli etmeden soylemenin anlami yok acikca soylemek gerek.Kız gelibce sessiz ce belli etmeden rekrar ses kayit alirsin senin cocuklar uyudugunda falan hatta kadin sana birakiyorsa cocugu hemen bir doktora gotür ozelde ben olsam bunu kesin yapardim bi muayene ettirirdim sessizce bisey varsa zaten raporda cikar sende rahatlamis olursun iftira falan olmaz biseyde yoksa vicdanin rahat uyursin ama bunu gizlice yap derim coxugu oyala bir sekilde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Kasım 2023
Lavinnya
(
1,167
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendi cocugunuzun tuvalet egitiminden ruvalet konusunda ne zaman cekinir acaba gibisinden konu açın,sizin cocuk da boyleymis gerci kendi dedi diyw girin konuya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy