0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
Kızlar ben gelin oldugumda annem bana gelinlik alışverişi yaptı o zamanlar vakko marka bir tane eşarp aldı o zamanlar baya para da vermişti. Neyse evlendim ben evlendikten 1yil sonra esimin arabasinin bir düğünü vardı ve o zaman o düğüne o eşarbı takmıştım yeni doğum yapmıştım kayinvalimde de düğüne benimle gelmişti herkes düğünde çok güzel oldugumu söylüyordu kaynanama kızlar o düğünden sonra esarbimi takmak bir daha nasip olmadi eşarbım biranda kayboldu 2yil boyunca aramadığım yer kalmadı esarbimi alırken yipranmasin diye kutuyla vermişlerdi. Hatta kutuyu ben defalarca açıp baktım anneme de göstermiştim içi boştu çok eminim. Sonra kaybolduğunu düşündüm. Eşimle 1.5yildir ayrıyız boşanma surecindeyiz birbirimize karşılıklı bitmek tükenmek bilmeyen bir öfke var. 2 bebeğim var. Ben 5ay önce mahkeme kararıyla eşimin evine geldim. Eşyalarımın hepsi olduğu gibi duruyordu evden çıkarım korkusuyla herşeyi koliledim ama ordan da çıkmadı. Bugün temizlik yaparken kızımın bir oyuncağı (köyden getirmişler) dedim bodrumda duracağını çocuklar oynasın benim boduruma eşya koyma gibi asla bi alışkanlığım yok. Oyuncağı çekerken eşarp kutuyla birlikte yere düştü şok oldum çünkü o esarp kutusu biz bosanmadan önce evde olduğuna eminim ve o eşarbı asla köye göturmedim zaten köy de öyle çok yer yoktu olsa kesin görürdüm. Kaynanam büyü vs şeylerle uğrarsan bir insan aylar sonra esarbimin bodurumdan çıkması beni çok korkuttu. Sirkeli suyla yıkadım çöpe attım ama kafam çok karıştı ne yapmalıyım kızlar akıl verin zaten kocamla ayrıldık bu iş çok canımı sıktı 

6 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Büyü yapanın, büyüyle uğraşann iki cihanda yeri yok diye biliyorum. Allah kimseye vermesin ürkütücü gelir bana herzaman
(2,616 puan) tarafından
Valla benim kaybolan eşyalar hiç geri gelmedi
(863 puan) tarafından
Kızlar şunu bazen bende yaşıyorum. Biseyi arıyorum arıyorum yok sonra 50 kere baktigim yerden çıkıyor o nasıl oluyor onu bilmiyorum merak ediyom ama fazla kurcalamak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm canim ya inşallah böyle saçma bişey yapılmamıştır ve siz bu yüzde ayrilmamissinizdir ama eğer öyle bişey varsa yapanın yanina kalmaz hele buyu vesaire burunlarindan gelir
0 oy
(277 puan) tarafından
Kızlar bilenler yazabilir mi 
0 oy
(51,957 puan) tarafından
ee ugrasiyosa o işlerle ugrasmis demek ki
(277 puan) tarafından
Tamam canımda ben bu durumda ne yapmam lazım
(51,957 puan) tarafından
yapacak birsey yok bildigin hoca varsa güvenilir gidip baktirabilirsin kendine
0 oy
(669 puan) tarafından
Eşarp sağlam mı genelde buyu yapılırken kiyafetlerden para büyüklüğünde yuvarlak kesilirmis annemin kıyafeti öyle olmuştu 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Yeni eve taşındık üç adet çanta birinin içi dolu kayıp evn altını üstüne getirdik bulamadik . Buyu oldgunu sanmıyorum olabilir bece böyle durumlar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
+1 oy
8 cevap 401 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
9 cevap 141 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

411,628 soru