Kızlar ben gelin oldugumda annem bana gelinlik alışverişi yaptı o zamanlar vakko marka bir tane eşarp aldı o zamanlar baya para da vermişti. Neyse evlendim ben evlendikten 1yil sonra esimin arabasinin bir düğünü vardı ve o zaman o düğüne o eşarbı takmıştım yeni doğum yapmıştım kayinvalimde de düğüne benimle gelmişti herkes düğünde çok güzel oldugumu söylüyordu kaynanama kızlar o düğünden sonra esarbimi takmak bir daha nasip olmadi eşarbım biranda kayboldu 2yil boyunca aramadığım yer kalmadı esarbimi alırken yipranmasin diye kutuyla vermişlerdi. Hatta kutuyu ben defalarca açıp baktım anneme de göstermiştim içi boştu çok eminim. Sonra kaybolduğunu düşündüm. Eşimle 1.5yildir ayrıyız boşanma surecindeyiz birbirimize karşılıklı bitmek tükenmek bilmeyen bir öfke var. 2 bebeğim var. Ben 5ay önce mahkeme kararıyla eşimin evine geldim. Eşyalarımın hepsi olduğu gibi duruyordu evden çıkarım korkusuyla herşeyi koliledim ama ordan da çıkmadı. Bugün temizlik yaparken kızımın bir oyuncağı (köyden getirmişler) dedim bodrumda duracağını çocuklar oynasın benim boduruma eşya koyma gibi asla bi alışkanlığım yok. Oyuncağı çekerken eşarp kutuyla birlikte yere düştü şok oldum çünkü o esarp kutusu biz bosanmadan önce evde olduğuna eminim ve o eşarbı asla köye göturmedim zaten köy de öyle çok yer yoktu olsa kesin görürdüm. Kaynanam büyü vs şeylerle uğrarsan bir insan aylar sonra esarbimin bodurumdan çıkması beni çok korkuttu. Sirkeli suyla yıkadım çöpe attım ama kafam çok karıştı ne yapmalıyım kızlar akıl verin zaten kocamla ayrıldık bu iş çok canımı sıktı