Kalp çarpıntısı yaşıyorum fakat tuhaf bir şekilde az önce bir daha yaşadım özellikle sabahları kahvaltıdan sonra bir acayip oluyorum hem çarpıntı hem sanki bana birşey olucakmış hissi bununla beraber baş dönmesi neyse bi doktora gittim yoğun bakım doktoruydu bana kalp kapakçığında çökme var dedi bundan kalp çarpıntıda olur alerji falan olur mu dedim bunun için daha farklı semptomlarda gelişiyor dedi hasta olmaman lazım falan dedi ama şöyleki ben ne zaman anide değil yavaşça bile kalksam oluyor çarpıntım ve nefesim kesilir boğazımda kalbim atar gibi oluyor daha sonra inanmadım profesör doktora göründüm o da bundan dolayımı geldin lafını bile edemeyeceğimiz konular dedi nasıl aralıklarla olduğunu anlattım o da kalbin iyi dedi bir şeyin yok ama olmasa bile çarpıntı için ilaç yazıcam holter taktıktan sonra dedi daha taktırmadım da sizce Bir doktora daha görünsem mi ikiside farklı şeyler dediler ya ve hala çarpıntım devam ediyor kesilmeden gece bile oluyor yani kafaya taktığımda da oluyor çok garibim çarpıntım olmasa daha istemem birşey ama hep oluyor kardeşimde profesör sana yalanmı diyicek doğru boşuna gidersin aynı şeyleri der sana dedi napsam bilemedim?