Ya kocamla sorunlar yaşadım yaşıyorum son dönemde çok zayıfladım herkes farkında söylüyor tüm çevrem son yaşadığım problemde esım benı yine savunmadı aılesıne karşı ve annesi laf söyledi ona hak verıp üstüne esımde laf söyledi haksız da olabılırkm ama bu beni ezmesıne olanak sağlamamalı neyse daha sonra oğlumun doğum günü oldu annemgıl sehır dışından geldi gitti babam ayrı annem ayrı aradı çok zayıflamışsın diye hatta annem bu adam seni uzuyor mu doğru söyle dedi söylemedim tabi yok dedim çocuklardan zayıfladım diye söz olsanız der miydiniz birde doğum günü videosunda bısey fark ettim esım bana nefretle bakmış çok zoruma gitti ama bizi sosyal medyada fotomuzu paylaşmış ayrıyetten napcagımı şaşırdım artık esımle kavga bıle etmek ıstemıyorum gerçekten kadınlar çok dert cekıyor genel anlamda annemle konuştum insanın suratına bile bakmıyorlar ınsanı takmıyorlar diye bekar görümcem bıle bana tavsıye verdi abısını bıldıgı için hiç münakaşaya görme yemek mı begenmedı git dışarda ye dedi sakınce bıseyemı laf etti takma tersleme ekmegıne yağ sürme dedi herseyi emir kipiyle konuşuyor artık ona sınırlenmıyorum son olaydan sonra çok kırıldım napcagımı şaşırdım