0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 2 yaşında 4 aylık hamileyim günler artık kısalıyor ama bn yetiştiremiyorum gerçi hamilleik ile ilgisi yok geçen senede oğlum küçüktü yine yapamıyordum evim de kalabalık bilen bilir kayinlar bnde kalıyor kışın işi naisl yetiştiriyorsunuz mecbur her gün yemek  yapıyorum bazen geç saate kalıyor evdekiler işten geliyor aşkım aciktik yenge aciktik iyice daralıyorum keşke sadece bn oğlum ve kocam olsa arada yemek yapmamazlik bnde de olsa ahh

10 Cevaplar

0 oy
(1,349 puan) tarafından
Arada fırına falan ıspanak et varsa et vs versen her gün yemek de sıkıntı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallah bence günlerden kaynaklı değil kendi adıma söyliyim temizlik evde düzeni oturtamıyorum yoksa illaki biter az çok 
tarafından
Ay ne bilim yazın iş biter parka gider insan evin havası güzel oldu mu benimde içim ferahliyo iş yapasim var ama kışın yapasim yok
tarafından
Vallahi yazın hava sıcak derim kışın uykum var derim :D ama mecbur yapılacak bu işler
0 oy
(10,180 puan) tarafından
Gerçekten çile insanın kocası tek olsa sıkıntı olmuyor yapmasanda. Ama evde yenge diyen varsa çok zor
tarafından
Evet öyle valla
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Eşim ben ve çocuklarım var evde sadece ama ben de günlük yemek yapıyorum kalınca yemiyorlar. 

Senin işleri yetiştirememen yemekten değil de kalabalık evin döküntüsü çok oluyor ondan olabilir. E tabi kalabalık olunca çamaşır, bulaşık da artıyor
tarafından
Aynnn kışın o çamaşırlar kurumuyor bide her gün 2 makina ser topla katla tezgahı topla yat sabah 10 tane su bardagi fenalık geliyor
0 oy
tarafından
Canım bi ara  eşin altınları istiyordu ev alacaktı ne oldu o konu ya.birde kayınlarla kalmak çok zordur özel hayat yok evde istediğin gibi davranma yok sürekli yemek yapıp arkalarını temizliyorsun Allah yardımcın olsun büyük kaynınla küçük kaynın keşke bir eve çıksalar o kadar adam değillermi yani çok üzülüyorum elin kızlarını alıp böyle perişan ediyorlar ya 
tarafından
Altınlar geçen gün gidiyor gibi oldu bekliyor şuan ev alacaktı oda emlakçı satıldı dedi eve öyle kaldı ....zor ne demek özel hayat diye bişey yok adun banyo yapacaktım mesela kaynım geldi yüz defa zile bastı nasıl üstümü giydim çıktım Allah bilir
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Bana en kolay fırın yemekleri geliyo evi tertemiz topladigimda fırın yemekleri yaninada bulqur veya princ sehriye pilavı ve salata yaparım  fırındaki pişene kadar. En pratik fırın yemekleri patatesi bile fırında yap derim. Bulasıklarda bitek sanamı kaliyo anlayamadım o evde bitek senmi kadinsın?. Bulasık makinen varsa kolay biraz ama yoksa nebilim sürekli yikayi hemende kurulayio yerine koyman gerek oda eline ayagina dolasiyi cocuk işte. İki cocukla nasıl yapcan bacım. 
tarafından
Kadın olarak tek benim .. bulaşık makinam var Allah dan elim ayagim resmen .... firinim yoktu şimdiye kadar çeyiz de almadılar geçen lerde ikinci el bitane aldık denerim artık fırın yemeğini
(1,715 puan) tarafından
Cok şükür makinen var benim yok. Dene evet fırın cok pratik
0 oy
(1,809 puan) tarafından
Yaz, kış, ilkbahar, sonbahar 4 mevsim yetmiyor anamm yetmiyor 24 saat bana yetmiyoooorrr
0 oy
tarafından
Neden kalıyorlar gitme imkanları yok mu 
tarafından
Istanbul da kalıyoruz biri evlendi geçen sene ayrı eve çıktı kiraya diğerleri bana kaldı
0 oy
tarafından
Yetisemiyorz bazen sadece eevi gelişi güzel toplar birakirim
tarafından
Bn bıraksam akşam neden yikanamdi neden geç yemek oldu açız denir
0 oy
(688 puan) tarafından
Oğlum eşim ben bile yetiştiremiyorum gayet normal bence çok kafaya takma canım hergun aynı işler zaten rutin oluyor yapabildiğini yap
tarafından
Haklısın ama kalabalik mecbur bırakmıyorum bir gün çamaşır katlamasam o gün 3. Sepet çıkar ertesi günün de eklesek 6 sepet mecbur ne yapalim artık

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 101 göst.
1 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 166 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 441 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 977 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu

411,739 soru

12,394,917 cevap

44,094 kullanıcı