0 oy
111 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Öncelikle sağlıklı olması temennim ama inşallah kızım olur <3

image

2 Cevaplar

0 oy
(11,218 puan) tarafından
Kaç haftalık sadece kese görüyorum bebek değil 
tarafından
Kesenin içindeki fasulye gibi olan şey bebek mi canım bende bilemedim ki bu ucuncu hamileliğim ama ilki dusuk oldu  böyle değildi ikinci de de baya bekledim gitmedim doktora direk kalp atışını duydum ama bunda doktor bişey pek bişey demedi bende bebek sandım şuan 7 olması lazım
(11,218 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al canım daha çok erken hiçbişeyi oluşmamıştır ama hızla büyüyecektir emin ol Allah gönlündekini versin  inşallah ❤️
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Canim hayirli olsun kiza benzetim
(466 puan) tarafından
Mutlaka haber bekliyorum canim rabbim oncelikle sqglikli bir bebek nasip etsin
(80 puan) tarafından
Canım bu gün yapacağım dediğini de eşim öyle şeylere kızıyor yani ona söylemesem az önce kendisine öylesine sordum ismini Muhammed koyabilir miyiz diye evet dedi ama sebebini söyleyemedim korktum kızlar diye acaba kabul olur mu ben adağımı yine adarım isimini de koyarım
(466 puan) tarafından
Sen samimi bir sekilde duani yap icten inanarak yap canim gerisini rabbim bilir ben de esime soylemedn kendim yaptim cunku isim sorunu vardi bizde kayinoederim adini koymak istiyirdu oyuzdn esime soylemeden kendim yaptim cok sukur rabbim nasip etti insallh sanada eder  sen dedimklerimi yap insallh guzelce once gusul abdesti al temiz olmak lazim onu unutum sana demeyi sonrada o dedikletimi yap insallh bana mujdeli haberi verirsin
(80 puan) tarafından
Tamam canım eşime söyleyemiyorum çünkü ben yapayım
(466 puan) tarafından
Tamam canim guzel haberle gel bidahakine insallh

İlgili sorular

406,057 soru

12,172,807 cevap

36,641 kullanıcı

...