Canim 9 ile 11 hafta arasinda ultrasonun yokmu 11 haftadan sonra hizla buyuyolar o yyzdn kolay kolay qyirt edemiyirsun birde bebeyine dr ultrasonla bakarken karninin neresine ultrasonu tutuyor birde erkek duasi biliyorum eyerki cani gonulden inanip yaorsan Allahin izniyle erkek oluyir bunu ilk 4 ckcuklu bi komsuma verdim cok inanarak yapti suan oglu 3 yasinda bi komsumuz daha var bu duayi ona verdigimi duyunca benden istedi onunda 6 kizi vardi duayi verdim suan bi iglu var ve bi kisiye daha verdim 2 cocugu var oda oglu oldu esimin arladasi var bi kizi vardi karnindaki beli deyildi ona dedim bi dua var bunu yap inanmadiicime doguyo oglan olucak dedi inanadi saglikli cok guzel bi kizi oldu sonrada parka gitmjstik eslerimizle orda kiz bana dedi cok pusman oldum duayi yalmadima dedkm olsun kizinjn nasibi varmis oyle deme ama hamile kalirsan bana soyle dedim 4 5 ay sonra hamile kaldi bana msj ati duayi verdim onunda suan bi oglu var kisa kisa yaziyom cnm biraz deyisik gelebilir aslinda herkesle ayri ayri hikayemiz var ama uzun olmasin diye kisa kesiyorum son olarak kapi komsum iki kizi var deli gibi oglan cocuk istiyor hamile kaldi dedim dua var verim sana yap tamm dedi sonra verdim duayi yapti cocugu 3 aylik oldu bana dedi duayi yaptim ama esim cocugun adini muhammed koymak istemiyor koymicaz dedi sen bilirsin dedim canim aradn 5 gun gecti kapima vurdu dedi cocugu kurtajla aldilar erkek bebekmis sonradn 6 ay sonra bidaha hamile kaldi duayi yap die israr ediyorum yapmak istemiyir erkek olucak hisediyorum dedi sonra ogremdiki saglikli bir kiz bebisi suan okadr guzel ki tontin bi kiz bebek neyse canm isin kisasi bu dua cok kuvetli bi dua buna inanarak yaoarsan Allahin izni ile erkek bebek oluyir kanitlanmis bir dua kemdim de sahidim