0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (642 puan) tarafından
19 aylık olacak kızım mamayı gece en azından kesmeye çalışim diyorum çok ağlıyor istiyor eşimle tartışıyoruz napacam bilmiyorum çok ağlıyor istiyor çok yoruldum uyanmasindan aglamasindan halen gece beslenmesinden kavga ettik şimdi ağlıyor diye sonrada kes diyor 

10 Cevaplar

0 oy
(5,225 puan) tarafından
Benimde 19 aylik zaten zayif bebek 1 defa falan kalkıyor bende kesecem uyandığında su ver birde kac cc mama veriyosan bir tık azaltarak ver böylelikle birakir yada biberon ucuna bisey sür sirke falan gibi gündüzden tamamen bıraksın bende öyle yaocam artk yeterli yemek yesinler 
-Reklam-
0 oy
(13,979 puan) tarafından
Gündüz full yemek yiyor gece iki kere kalkıyordu üçe çikardı benimde kesmem lazım gece beslenmesını uzun uyuyo diye kıyamıyorum 18 aylık olacak 
(642 puan) tarafından
Benim kızım ek gıdayı hiç yemiyor istahsiz
(13,979 puan) tarafından
Mama mi içiyor emiyor da mi ? Emin olun kesınce yiyorlar
Kilosu düşük muhabbeti vardı kiyamadım ben bir yaşında ayırdım sütten diye
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Yani bebek istiyorsa ver canım bizimki kendi kendine bırakmıştı  çok  zordan  iciriyordu ögürüyordu kusuyordu mama istemiyordu ,  14 aylıkken doktorumuz da kilosu iyi zorlama bebeği dedi ama mama reddimiz 10 cu ayda baslamisti 5 ay zorla içirdim ,icseydi 2-3 yaşına kadar mama verirdim istiyorsa acikiyordur biraz daha 2 yaşında kadar bence zaman taniyabilirsin canım 
(642 puan) tarafından
Ya eşim mama şekerli ondan haraketli ondan durmuyor çok şekerli senin yüzünden kesemedin mamayı diyor iyi değil diyor ben gündüz yemesine değil gece yemesin istiyorum
0 oy
(345 puan) tarafından
Cnm su ver gece aslında o aciktin saniyir ama şu istiyor bünyesi oğlumda boyke benim biz kestik çok şükür şuan uyandım su veriyorum 
(642 puan) tarafından
Gündüz yesin gece kesmek istiyorum
(345 puan) tarafından
Cnm gece uyandım sadece su ver mama deyil bunu dene ben bu şekilde biraktirdim oğluma gece 4 5kere mama istiyordusuan 2aydir istemiyor binde bir istiyor tavsiye ederim başta zor olucak ama alışıyor sonra zaten kendi hiç uyanmiyor aslında 19ayda çok mama yerine neden süt vermiyorsun süte dön daha çabuk unutur ben süte dönüp oyke biraktirdim mama 800 gram 2 gün yetmiyordu bize 17aylikken
0 oy
(3,786 puan) tarafından
Benimki dışardan yemek yiyen Bi cocuk değil doğru düzgün zar la zorla corba yıkıyom agzına aglıyor yememek için delirtiyor beni mamayı da vermesem ac kalır iyicene ben veriyorum ya ne Zman adam akıllı yer o zaman keserim mamayı gecede cok sık uyanmıyor zTen 1 kere falan oda yanıma gelince tekrar uyuyo gece 12 de veriyorum mama yatarken bidaha sabah n7 de veriyom 
(642 puan) tarafından
Benim kız çok sık uyanıyor gece o beni zorluyor yoksa gündüz yesin
0 oy
tarafından
Canım uyumadan önce çorba içir gün içinde de kesinlikle mama verme bitti artık mama sen buyudun çorba içelim anne çorbası çok güzel oldu gibi şeyler söyle  gece uyandiginda su vermeye çalış kesene kadar eşinle olmadı ayrı odalarda kalın 
(642 puan) tarafından
Ağzını kesinlikle açmıyor dün mesela ne kahvaltı ne öğle yemeği yedi ne akşam yemegi meyve soyup veriyorum yere atıyor iştahı 0
tarafından
Canım kardesimin kızı da öyle yapıyordu doktor dedi ki bırak aç kalsın mecbur düzenli yiycek dedi şimdi kahvaltısını yemeklerini güzel güzel yiyor
0 oy
tarafından
Benim kizim daha küçük ama bende merak ediyorum gece mamayı nasıl bıraktıracam bilmiyorum burdan fikir alayım 1 yaşına girince gece mamayı kesmeyi düşünüyorum 
(642 puan) tarafından
İnan gece çok zor gündüz icsin
tarafından
Gece evet bizkmkide gece uyanıyor zor oluuor
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Bende farklı bir soru sormak istiyorum mamayı nasıl sevdirdiniz yahu benimki 7 aylık yemiyor bi türlü 
(642 puan) tarafından
Doğdu doğalı yedi her türlü mamayı ne kullanıyorsunuz
(11,819 puan) tarafından
Aptamil bazen bebelac kullanıyoruz biberon mu sevmiyor anlamadım sevdiremedim bi türlü
0 oy
(355 puan) tarafından
Ahh ahh bu konuda ben çok zorlanıyorum. Oğlum 2,5 yaşında mamayı bırakmadı. Çalışıyorum evde olsam daha etkili olurmuydum bilmiyorum. Ona anlatıyorum sen büyüdün artık mama içmemelisin sürekli konuşuyorum. Ve daha çok inatlaşıyor daha çok istemeye başladı çok zorlanıyorum
(642 puan) tarafından
Ben gündüz içmesine karşı değilim de gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum
0 oy
(2,691 puan) tarafından
16 aylık kızım benim kızım da mama içiyor . Kesmeyi düşünmüyorum. Ablamin kızı 33 aylık olana kadar içti. Sonra kendiliğinden bıraktı. Icsin ne olacak ki.
(642 puan) tarafından
Gece uyanıyor mu ben gece beslenmeyi kesmek istiyorum yoksa gündüz icsin
(2,691 puan) tarafından
1 kere içiyor. Onu da eşim ise giderken iciriyor. Yoksa kendi uyanipta içeyim demiyor. Biz ac uyumasın diye veriyoruz.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 375 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 157 göst.
0 oy
17 cevap 513 göst.
30 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 243 göst.
19 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,025 soru

23,688,181 cevap

310,713 kullanıcı

...