Bızım veliler arası boyle bır durum yok ogretmen de boyle seyler ıstemedıgını grup vs kurmamamızı soyledı sene basında sonra anlasmazlıklar kavgalar cıkıyor anneler bozuşunca cocuklara yansıyor sınıfta ben ugrasıyorum falan dedı kafam rahat yanı o yuzden ama para toplayıp pahalı hedıye falan almak isteyenler cıksa da asla katılmazdım böyle şeylere cunku tamamen gösteriş başka bırsey degil ogretmenler gununu ogrencı kutlar veliler degıl cocugum ne almak yapmak isterse bireysel olarak yaparım cocugun gıdıp ogretmene sarılıp kutlaması bır cıcek bır toka alması 2 bın 3 binlik cantası ortaklaşa alıp veren velilerden daha samımı bence
Ah ah geçen yıl bir arkadaşım söylemişti çocuğu anaokuluna gidiyordu sinif annesi öğretmene camasir makinesi almak istemiş para toplayıp bende yok artık demiştim makinesinin bozulduğunu duymuş sınıf annesi öğretmenler gününde bunu qlalim hediye demiş arkadaşım katılmamış ve sınıf annesi dışlar gibi davranışlarda bulunmuş en son arkadaşım sınıf annesi yüzünden çocuğunu okuldan aldı çok tuhaf gelmişti
1,492,638 soru
24,389,338 cevap
349,193 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın