0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Kızlar 40’ımız doldu bugün doktora gitmedim korkudan ve sanki hiç dikişim iyileşmicek gibi geliyor çok korkuyorum. 

İlişkidende kuzenim ilk günden beter canım yandı dedi çok korkuttu beni nasıl yenecem bilmiyorum doğumdan sonra canımın yanmasından çok korkar oldum ki ilk gecemde çok zor geçmişti hatırlamak bile istemiyorum beklemeyi düşünüyorum çok  sürer mi dış dikişimin iyileşmesi sizce ?

10 Cevaplar

0 oy
(1,163 puan) tarafından
Gitmen lazım canım muhakkak
(2,479 puan) tarafından
Ya deme öyle
-Reklam-
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Doktora mutlaka git kontrol etmesi gerekiyor 
(2,479 puan) tarafından
Ya alttan muayene olmak istemiyorum arka kısma bile bakıyorlar göze alamıyorum o acıyı
(13,592 puan) tarafından
Senin de mi zor geçti doğumun bende çok korkmuştum ama kendini kasmassan çok acımıyor
(2,479 puan) tarafından
Çok zor geçti kasmamaya çalışırım ama ne kadar becerebilirim bilmiyorum
0 oy
(2,635 puan) tarafından
40in çıktığına göre dikişlerin düşmüş ve iyileşmiş oluyorsun. Korkma. Ben doğumdan 10 gün sonra muayne oldum kontrol ettiler , daha beter daha kötüydü. Şuan rahat olur bakmaları,  iyileştiğin için canında yanmaz. Ikiskiden de korkma. Evet can yanması oluyor ama içte değil dışta oluyor (yani bende öyle olmuştu) oda çok hafif. Sanki orası çok gerginmiş gibi oluyor. Bebek yağı vs sürüp yumuşatıp yavaş yavaş deneyebilirsin eşinle.  Her insan bir olmaz unutma. Doğum yaparken ne acılar çektin bacım bu sinek ısırığı kalır yani yanında :D 
(2,479 puan) tarafından
Zaten onun güzünden korkak oldum ya bende 5 gün sonra baktırmıştım yanmam çok diye çok feci yandı canım
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Cnm benim.cok dikisim yoktu çok şükür doktor gel de demedi ama 40 gün içinde hala iyileşmedi ise git geçmiş olsun 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
41.gün kontrol e gitmiştim gayet normal geçti 43.gün de ipsini yaşamıştık bir problem olmadi 
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Cnm bende gitmedim ama gitmende fayda var birazdaha bekle bence o kadar değil ya bilmiyorum :ermm:

0 oy
(497 puan) tarafından
40in çıktığı halde dış dikişin iyilesmedi mi ?

Doktora gittin mi kontrole ?

Birde kuzenin sallamış yani herkes bir değil. Ben hiç zorlanmadim mesela. 
(2,479 puan) tarafından
Doktora gitmedim korkudan ellerini solacaklar diye :)
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor canım o herkes de aynı değildir. Yani kendini nasıl hissettiğin de önemli

Doğumun normal doğum muydu 
(2,479 puan) tarafından
Evet normal doğumdu
0 oy
(196 puan) tarafından
kuzenini onu bunu niye dinliyorsun ki kendini bosyere korkutuyorsun her kafadan bi ses çıkar herkes farklı konuşur. çocuk doğurmuş bi insansın niye cann yansn. karşındaki de öcü değil ya cullancak üstüne kendinizi bu kadar kasmayın sakin olun akışına bırakın kendinizi baktınız canınınız yanıyor eşiniz de anlayış gosterir. bos yere uzmeyin kendinizi
0 oy
tarafından
Guzel ve temiz baktiysan hic bir sikinti yasamazsin bende 35 gun once dogum yaptim pansumani herhun iki kere üc kere yaptim pamuk ve gazli bezden baska birsey kullanmadim kurulanirken pamuklu bez kullandim batikon kullandim sürekli 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 264 göst.
0 oy
2 cevap 234 göst.
0 oy
3 cevap 282 göst.
0 oy
9 cevap 495 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,905 soru

12,323,985 cevap