O kadar sinirliyim ki ne yapıyım bilemedim bende bir egitimciyim dayaga vurmaya siddete kesinlikle karşıyım 8.sinif bi erkek kardeşim var dün okulda matematik öğretmeni ödev yapmayanlari tahtaya çıkarıp tokat atmış öyle bir tokat ki hala kardeşimin yüzü kırmızı ve şişmiş yanağı parmaklari belli annem bugün bana geldi o söyledi bi mesajlar var ben anlamadim oku dedi okudum çıldırdım kalk hastaneye gidiyoruz darp raporu alicaz dedim annem baban gelsin onunlada konuşalım dedi babam geldi oda yarın okula gidiyim ogretmenle görüşuyum sonra bakarız diyor ama aşırı sinirlendim bu ilk değilmiş saklamış çocuklar kardesime ilk kez vurmuş ama güç denemesi yapmış üstünde herhalde 2 günde bir tokat izi gecmez mi sınıf veli grubunda herkes bu durumu kabullenmis iyiliği için yapmış diyor birisi ya sen kimsin benim vurmadigim çocuğa vuruyorsun hiçbiri ses çıkarmıyor sürü gibiler öğretmen yalakalari yarin bende gitmeyi düşünüyorum okula o okulu onun basina gecirmeyi düşünüyorum ama kendimi sakinlestirmem lazim sanirim bilemiyorum siz olsaniz ne yapardınız bu durumda tesadüf eseri çıkıyor ortaya birisi lise öğrencisi videosunu izleyip boyle ogretmen kalmis mi diyor cocuk bizim ogretmenimizde bizi dövdü bugün diyor diger aileler sorunca cocuklar arkadaşlarla kavga ettik demişler başta