0 oy
887 göst.
Diğer kategorisinde (256 puan) tarafından
O kadar sinirliyim ki ne yapıyım bilemedim bende bir egitimciyim dayaga vurmaya siddete kesinlikle karşıyım 8.sinif bi erkek kardeşim var dün okulda matematik öğretmeni ödev yapmayanlari tahtaya çıkarıp tokat atmış öyle bir tokat ki hala kardeşimin yüzü kırmızı ve şişmiş yanağı parmaklari belli annem bugün bana geldi o söyledi bi mesajlar var ben anlamadim oku dedi okudum çıldırdım kalk hastaneye gidiyoruz darp raporu alicaz dedim annem baban gelsin onunlada konuşalım dedi babam geldi oda yarın okula gidiyim ogretmenle görüşuyum sonra bakarız diyor ama aşırı sinirlendim bu ilk değilmiş saklamış çocuklar kardesime ilk kez vurmuş ama güç denemesi yapmış üstünde herhalde 2 günde bir tokat izi gecmez mi sınıf veli grubunda herkes bu durumu kabullenmis iyiliği için yapmış diyor birisi ya sen kimsin benim vurmadigim çocuğa vuruyorsun hiçbiri ses çıkarmıyor sürü gibiler öğretmen yalakalari yarin bende gitmeyi düşünüyorum okula o okulu onun basina gecirmeyi düşünüyorum ama kendimi sakinlestirmem lazim sanirim bilemiyorum siz olsaniz ne yapardınız bu durumda tesadüf eseri çıkıyor ortaya birisi lise öğrencisi videosunu izleyip boyle ogretmen kalmis mi diyor cocuk bizim ogretmenimizde bizi dövdü bugün diyor diger aileler sorunca cocuklar arkadaşlarla kavga ettik demişler başta 

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Olayın iç yüzünü tam bilmiyorum ama o yaş grubu çok fena oluyor ödev yapmama dersi kaynatma öğretmene saygısızlık ne dersen var hele bu yeni nesil zıvanadan çıkmış durumda öğretmenlerde insan sonuçta sinirleri var yaptığı doğru değil ama en detayına kadar öğrenip öyle hareket edin derim 
(256 puan) tarafından
Diğer çocuklarlada konuştuk ödev yapmadık diye sadece diyor konuşturmamis bile çocukları sınavları olduğu için ona çalışıp yapamamis çoğu bu konu yok diye
tarafından
Sadece dedikleri gibiyse peşini bırakmayın ama dediğim gibi iyice araştırın
(1,080 puan) tarafından
Evet o yaş grubu öyle bu ona vurabilir anlamına gelmiyor. Disiplin diye birşey var.
(5,801 puan) tarafından
8. Sinif ccgu bunu yasarsa bi sene sonra lise. İt kopuk olup kendi hayatini kaydirir. Zaten tam okuldan soguma donemi. O ogretmen demeye bin sahit olan varlik bunu akil edemiyormu acaba? Benim kiz 1. Sinifa basladi ogretmenimi dedi tatli sert ogretmwnim yeri gelir kizarim falan. En bastan konusalim. Dedikki fiziksel siddet olmadigi surece eti sizin kemiagi de sizin. Kiziyor da ccklara . Ccklar disiplini ogrenir ama dayakla degil . Okuldan en bastan aogursa o cck naai okusun biywrlere gelsin
(1,488 puan) tarafından
Ne olursa olsun boşuna öğretmenler çocuk psikolojisi için ders almıyor. Yapamıyorsa sabredemiyorsa yapmayacak bu mesleği. Siz herhalde sokakta buldunuz çocuğunuzu. Biri benim oğluma vuracak darma duman ederim o okulu.
tarafından
He Tuğçe arka mahallede kuytu bir sokakta buldum çocuğumu oldu mu
(1,488 puan) tarafından
Belli oluyor
tarafından
Benim post ve yorumlarımin altına yazmazsan sevinirim bende öyle bir karar aldım çünkü
(583 puan) tarafından
Çok haklısın bence
-Reklam-
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Ne alaka dayak eskidendi çocuğa vurulmaz ya
(256 puan) tarafından
Saygısızlık yok bişey yok ortada çocuklarin konusmasina izin bile vermemiş sınavları olduğu için ona çalışıp yapamamis çoğu o sinavda cikmayacak konu diye
tarafından
Canım açıklama yapmak zorunda değilsin onun hiç bir şekilde konu ne olursa olsun şiddet gösteremez bu aileleri anlamiyorum
(256 puan) tarafından
Öğretmenin yaptığından çok velilere sinirlendim zaten hepsi susuyor öğretmendir yapar tavrı var hepsinde tamam sinirlenebilir ama sinirini çocuktan çıkaramaz
tarafından
Siz bence onlar gibi sessiz kalmayın müdürle görüşün.bende lisedeyken din hocası bana komünist diyip tokat attı direk şikayet ettim arkadaşlarımla müdüre uzaklaştırma aldı.
(256 puan) tarafından
Okula gidicem zaten yarın onunla görüşmeye bakalım tepkisi ne olacak
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Zaten. Zor Bi nesil yetişiyor öğretmenlerin bu şekilde de şiddet te basvurmasjnj asla kabul edemem 
(256 puan) tarafından
Kardeşim zaten okulu sevmiyor öğretmenleri yüzünden degistirmeyi düşünüyoruz ama gideceği okul daha alt sınıfta olacak proje sınıfında şu anda detaylı bi ingilizce dersi aliyor o yüzden kaldı kendi isteğiyle
0 oy
(62 puan) tarafından
Bencede darp raporu alın soruşturma açılsın nedemek bir öğrenciye vurmak bir çocuk kolay büyümüyo cezasını çekmeli 
(256 puan) tarafından
Ya bide öğretmeni savunuyor diğerleri dedim siz oturun çocuğunuz dayak yemeye devam etsin öğretmenin vebaline girermisiz biz sikayetci olursak bide öyle diyorlar
(62 puan) tarafından
İstediğim kadar gireyim o kimdirde benim çocuğuma vurucak daha ben vurmamışken asla kaldıramam okulu başına yıkarım valla kim ne derse desin ha derler bide beğenmiyosanız başka okula yazdırın diye 1 kişi yüzünden neden çocuğumu arkadaşlarından ayırayım
0 oy
(9,142 puan) tarafından
Seneler seneler önce abimin öğretmeni ayyaşın tekiydi aynı bj şekilde dövüyor bütün sınıf susuyor ama annem susmuyor ve o öğretmeni okuldan attırana kadar peşini bırakmadı helal olsun. Anama ondan sorna bütün kadınlar cesaretlenkisti
(256 puan) tarafından
Hepsi sürü gibi aynı şeyi söylüyor yarın bakalım sonucu ne olacak bide öğretmen ayak üstü pişmanım falan demiş diğer öğretmenlere ama ilk değil kacincida pişman olacakmış gerçekten çok merak ediyorum
0 oy
(421 puan) tarafından
Eskiden bi tane ogretmenimizde yapardi ama şimdi düşünüyorum da biz nasil sessiz kalmisiz kesinlikle sessiz kalmayin
(256 puan) tarafından
Yarın okula gidicem görüşmeye bakalım ne diyecek
(421 puan) tarafından
Gitt valla
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Bugun habere edebiyat öğretmeni öğrencisini kitapla dövüyor 

Kimse kusura bakmasın hiç bir eğiticim yada bir başkası 

Elalemin çocugunu dövemez buna hakkı yok sabrı yoksa yapmıyacak bu işi 
(256 puan) tarafından
Bende aynı dusuncedeyim mahallede kavga ediyor çocuklar kapısına dayaniyorlar ama ogretmen yapinca hakli oluyor herhalde
(1,343 puan) tarafından
Kız sen antalyalımısın 07 görünce Bi sevindim
(256 puan) tarafından
Yok canım değilim bebegimin doğduğu gün 07.02 o yüzden
0 oy
tarafından
Eğer bir gün oğlum okulda böyle birşey yaşarsa kesinlikle o öğretmen ölmek için dua eder hayattan soğuturum kesinlikle böyle birşey kabul edilemez etmem 
(256 puan) tarafından
Kardeşime bu kadar sinirlendim bende oğlumu düşünemiyorum bile bu konuda
0 oy
tarafından
Niye kendini sakinlestiriyorsun sende Allah yarattı demeden ona sağlı sollu tokat at gücü çocuklara mi yetiyormus boyleleri meslekten atılmalı toplumdan sürülmeli insanlardan uzaklaştırılmali ben ogrencime orantısız güç kullandım diye istifa etmeye kalktım vicdan azabına dayanamayıp böyle şerefli Bi meslek şerefsizlerin elinde ziyan olamayacak kadar kutsaldir
(256 puan) tarafından
Ne yazık ki öğretmenliğin de kutsallığı kalmadı bişey olamazsam öğretmen olurum lafı var herkesin ağzında maalesef
tarafından
Öğretmen olmak öyle kolay değil olamazlar Haa ücretli olurlar o ayrı oda kölelik bildiğin
(256 puan) tarafından
O ücretliler bitiriyor zaten bütün ülkeyi bu konuda eğitim almamış kişiler gidip çocuk yetiştiriyor yazık gelecek nesillere
tarafından
Buna izin veren sistem var ne yazık ki o sistem olmasa zaten egitim bu kadar kalitesiz olmaz
(256 puan) tarafından
Sistemin başı sıkıntılı zaten değişmez değişmeyecek artık kimse eğitimden memnun değil veren öğretmen bile bakalım sonu ne olacak
0 oy
tarafından
Yanlış yapmissiniz o dakika gidip aile sosyal politikalar bakanligindan rapor alacaktiniz yarın almanız iyi olmaz o dakika almaniz önemli o raporla o öğretmeni okuldan atarlar valla
(256 puan) tarafından
Çocuklar saklıyor hep işte üstünden 2 gün geçmiş nerdeyse daha yeni öğreniyoruz nasıl korkutmuşsa çocukları
tarafından
Tüh keşke zamanında söyleseydi o öğretmenin ağzına tukururlerdi valla
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Darp raporunu al yaz cimere milli egitim bakanligina git raporla basvur okulda ögrenciye vurmak yasak daha yeni ogretmen ogrenciye kitapla vurdu diye gözaltına alındı
(256 puan) tarafından
O video olmasa belki kimse bilmeyecek çocuklar aşırı korkutulmus
0 oy
tarafından
Eli kırılsın Bn 7dinci sınıfta içerde yemek yemeyi yasaklamıştı hoca bnde sınıf nöbetcisiydim Bi kaç bisküvi yedim unuttum o kuralı hoca geldi ispiyonladılar beni masanın önüne çagırdı yakamdan tuttu kendine doğru cekti basladı art arda tokatlamaya ******** 10sene sonra yegenimin okuluna gittim kayıt yapmaya müdür olmuş okula pislik herif
0 oy
(332 puan) tarafından
Kim olursa olsun yavrum kaç yaşında olursa olsun kimse zarar veremez vuramaz hayırdır o eli kırarım!!!! 
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Ben öyle öğretmeni yaşatmam ki 

Vallahi billahi yaşatmam

Atarım arabaya 

10 tane erkeğe bir güzel dayak 

Diri diri mezara yallah derim 

Bu konularda ******** oluyorum istem dışı 
0 oy
(539 puan) tarafından
Yakarim o okulu bırak ogretmeni benzin doker cayir cayir yakarim o okulu benim binbir zorluklarla büyüttüğüm cocugu i t   in birisi gelcek vuracak kirarim o elini sakar kalir bilhassada oylede oldu benim engelli kardesim vardi okulda.herkes bilirdi simdi rahmetlik oldu kardeşim öğretmen kardesime vurmuş kızmış engelli yani anlamiyor cocuk cocuk geldi soyledio o sinirle veya derse bir girişim var küçük cuce biseydi zaten elimdede  dovme demir sapli malzeme vardi o sinirle o gecmis elime evden bi sinirle ciktik okul evimizin karşısı hangi elinle vurdun diorum.iki elinde vurdum hemen müdürü çağırdılar durumu anlattım müdür açigini kapatiyo destekliyo oylemi dedim ilce milli egitim müdürlüğüne çıktık durumu anlattik iki saat sonra mufettisle beraber geldik kamera kayıtları incelendi ve açiga alindi bizde darp ettik diye sikayetci oldu tehdit etti falan umrumda degil onu öğretmenlik mesleginden açiga aldılar Baktık ertesi gün müdür kardesime hediyeler almış yalakalik yapiyon cidden ses cikar
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Darp raporu alırdım o öğretmeni bide ben tam rezillik çıkartırım önce lafla döverim şikayetçi olurum soruşturma açılana kadar ugrasirim dövsen sende haklı iken haksız duruma düşersin aynı şekilde vurmak gerek aslında da 
0 oy
(50 puan) tarafından
Kesinlikle bunu gözardı etmeyin küçükken okadar çok dayak yedik ki tahtaya pastel boya surdugumuz için öyle bi tokat atmıştı ki  2 siniftik iki gün boyunca baş ağrısıyla uyuyamamisyim Allah belasını versin gittiği yerde gün yüzü görmesin ama arkamızda bilgili anne baba olmayınca vallahi hep dayak siz kesin gözardı etmeyin ki bide artık wski eğitim anlayışı yok çağdaş eğitim anlayışı var guya
0 oy
(4,689 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende bir öğretmenim  eşimde   gercekden bazen öğrenciler insanı çileden  çıkarıyor  ama dayak   bir eğitimciye  yakışmaz   mesleğinden  olmaya kadar gider  ilk müdürle konusun müdür zaten öğretmene  gereken  inkazi yapiyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle darp raporu alır şikayetçi olurum. Sonra da basınla görüşürüm
0 oy
tarafından
Valla canım benim kardeşim de 7 sınıfa gidiyor tenefüste arkadaşıyla şakalaşırken tekmesi bir kıza geliyor kızdan özür de dilemiş ama kız müdürün yanına gitmiş müdür yardımcısı da kardeşimi çağırıp baya bir tokatlamış bize akşam anlattı hemen darp raporu aldık karakola ve milli eğitime gidip şikayette bulunduk. Şu an soruşturmya aldılar bende bir eğitimciyim ve kesinlikle ne olursa olsun şiddete karşıyım hele kendinden daha savunmasız birine karşı 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,217 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac07 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 372 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,837 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 290 göst.
4 Ağustos 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 708 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,680 soru

12,155,582 cevap

36,590 kullanıcı

...