0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Kendimi çok kötü hissediyorum sanki ne evim ne yuvam var gibi hiçbir yere ait değilim gibi.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Durduk yere mi böyle hissediyorsun
(8 puan) tarafından
Evet sanki kimsem yok gibi aslında ailem arkadaslarim tatlı bir oğlum var ama boşlukta gibiyim tanıdık kimse ile konuşmak görüşmek istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Bunun için birşeyler olmuş olması lazım durduk yere insan böyle hissetmez
(2,523 puan) tarafından
Yakın zamanda bı kayıp yada buyuk bı acı hayal kırıklığı yaşadınmi belki ondan dolayı böyle dusunuyorsundur
(8 puan) tarafından
Bir kaybım olmadı ama kalbimden giden çok oldu eşimi ailemi sanki sevdiğim herkesi kaybettim bir tek evladım kaldı hayatta kalmam için sebep
(2,523 puan) tarafından
Canım yeniimi doğum yaptın yoksa hamilelik filan varmı bı sebebi olli böyle düşünmenin insan durduk ywre böyle hissetmez
(8 puan) tarafından
7 ay oluyor doğum yapalı tek başıma yaptim doğumumu esim isteydi ailem uzakta diye gelmedi en zor anlarimda hep yalnizdim
(2,523 puan) tarafından
Anladim buda önemli birşey elbette ama Allah daha kötü günlerden korusun bol bol kuran dinleyin evi temizleyip havalandırın inanın siziede etki eder ve dışarı çıkın hava alın bı meşkale bulun
0 oy
(1,203 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neyin var Yaradan ben ya Rabbim dediginde ya kulum yetiştim ama śah damarimdan dha yakınım buyuruyor ayetinde dha kimi yakin  ne istersin ki
tarafından
Allah affetsin yorumuna güldüm bacım düzelt bence bir şey anlaşılmıyor
(1,203 puan) tarafından
Düzelttim ayet yazmistim
0 oy
(43 puan) tarafından
İnsan Allah'tan uzaklaşınca insanlar ile cezalandırılır..

Aslında bize vakti verene vakit ayırmadığımız için tüm bu sorunlar , bu bir yerlere ait hissetmemeler, can sıntıları..

Bilemiyorum... 
0 oy
(349 puan) tarafından
Vallahi bacım Hangimizin psikolojisi düzgün ki sadece her gün  bir gün daha atlatıyoruz yoksa Hepimiz aynıyız gerçekten sadece sevdiklerimize tutunuyoruz Yani bugün çocuklarına bakıyorsun evi temizliyorsun yemek yapıyorsun Akşam oluyor yatıyorsun diğer gün yine aynı yani diyeceğim o ki kendine oyalanacak bir şeyler bul bu takıntıların hepimiz de var en başta da ben Yani şöyle yap mesela bak bu düşünceler aklına geldiğinde seccadeni kur namazını kıl kur'an-ı Kerim oku ya da şöyle yap bir arkadaşını ara arkadaşınla konuş dertleş bu şekilde zamanla atlatırsın Allah kerim bu cuma hürmetine inşallah yüreğine huzur verir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ebru.5 (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 147 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.