0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

Anneler kızım 1 aydır kreşe devam ediyor yarım gün gidiyor evde sıkılmasın sosyal olsun diye gönderiyorum bezini öğretmeni alıyor çok da faydasını gördüm kendine güveni geldi konuşması ilerledi oyunlara katılımı arttı ama içimde bir korku var ya kötü şeyler olursa kızıma iyi davranmıyorsa öğretmeni ne biliyim bugün de öğretmenini görünce ağladı biraz gitmek istemedi nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım akıl verin bir anne olarak endişemi anlayın 

Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/3214101/krese-giden-2-yas-kizim/?ref=appuser&k=teksatir&app=bebek

4 Cevaplar

0 oy
(2,521 puan) tarafından
Yaalni ne yapılabilir ki en fazla birşey olurusa biri hoşuna gitmeyen birşey derse bana şöyle diye tembih edebilrsiniz. Kamera filan yokmu kreste evde bskabilmeniz icin
(131 puan) tarafından
Kamera yok öğretmeni günlük video fotoğraf atıyor
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
Benden baska kimse kizimin altini alamaz ya heleki bu cagda biraz daha. Buyuseydi keske canim
(131 puan) tarafından
Bizde çok isterdik ama gerçekten gelişimde sıkıntı vardı yani geç yürüdü geç konuştu özgüvensizdi kreşte fayda görünce de bizde gitsin dedik inanın benim için de zor
(733 puan) tarafından
Cocuk geç konuşmuş npsın sende öyle diyorsun ama mecbur npck yani belki kendisi yeterli değil
(349 puan) tarafından
Ben fikrimi belirttim canim yalniz  :))
(5,607 puan) tarafından
Bende 2 yasinda verecegim ve calisiyorum. Mecbur vermek zorundayim. 2 sene izin aldim ve bitiyo. Tuvaletini ogretmek istedim ama istemedi. Zaten tuvalete gitse bile yine ogretmeni yardimci olacak. 3-4 yasinda da bu sekilde tuvalete gitse ogretmen yardimci oluyo( ozel kreslerde).
Yani keske bu sekil seyler yazip anneleri uzmeseniz. Bayanin da baska sebepleri varmis zaten.
(733 puan) tarafından
Boş boş canım yazan çok
(349 puan) tarafından
Ay ne kadar abarttınız Ya abartmayın arkadaşlar normal bir şekilde naçizane fikrimi söyledim kadın Hayatını bilmiyorum yazsa zaten öğreniriz abartmayın
(349 puan) tarafından
Vallahi siz boş olan sensin saçma sapan hareketler yapma ya
(131 puan) tarafından
Çok doğru @guee ben yetemiyorum bir yerde çocuğuma akran olması şart yanında etrafta kimsemiz yok tek arladaşı bir yerde televizyon olacak çünkü yapamıyorum bir yerden sonra devam etmiyo sıkılıyo ağlıyo
(131 puan) tarafından
Çok doğru @minnak35 evet 6 yaşında da olsa öğretmen temizliğe tuvalete yardım ediyor sonuçta aynı şey insanlar neden böyle bilmiyorum hep bir karşıtlık var
(733 puan) tarafından
Haklısınız hak veriyorum sana iyi Bi yer bakın verin cocgnuxu cocugun daha önemli
(5,607 puan) tarafından
@duygu0404 asil abartan sizsiniz. Keske yorum yazmadan once biraz ongorulu olsaniz. Kimse keyfinden kolay kolay vermez 2 yasinda ki bebegini.
Umarim sizin cocugunuz kres cagina geldiginde kendi ozbakim becerisini yapabilirde bi de bu tarz dusuncelerle ugrasmamis olursunuz.
(349 puan) tarafından
Bi sen eksiktin ya post sahibi beni anladi isine baksen
(733 puan) tarafından
Minnak teşekkür ederim canım sana benim yerime demiş oldun çok sağol
(349 puan) tarafından
Hadeee hade zamanimi sizinle harcayamam cawww:)
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Malesef kimseye güvenmiyorum kendisini ifade edebilecek duruma gelinceye kadarda vermiycem kreşe en azindan konuşup anlatir
0 oy
(733 puan) tarafından
Çok güzel maşallah ne guzl başka annelerde senin gibi olsa yok malsef 
(349 puan) tarafından
Saygisiz ya defol ergen ya :))))))
(733 puan) tarafından
Ben ergen değilim yaşım 37 sensin ergen kadın gitmek mecbur diye hala yok söyle yok böyle laf kalabalığı yapıyorsun şartları onu gerektirir kadının belki mağdur senide görürüz cocugun Bk bklm  dörtlük dörtlük a dan z ye okul öncesi kreş eğitimi ver baklm verebilirim isn
(349 puan) tarafından
Ozur dilerim ablacim aramizda 11 yas var saygisizlik etmek istemem ben kacar :)
(733 puan) tarafından
Bencde sınırlarının aşma
(349 puan) tarafından
Sende

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,142 puan) tarafından soruldu
0 oy