+1 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,089 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 yaşında. Küçük bir ilçede yaşıyorum. Evde yeterince ilgilenemiyorm yani ilgilensemde benden yeterli verim aldığını düşünmüyorum. Sağlık sorunlarmdan dolayı başka çocuğum olmayacak. Yani doktorum yasakladı ama Rabbım in hikmeti tabi.. Ben 4 yaşına gelince kreş tarzı Bi yere göndermek istiyorum. Eşim eninde sonunda gidecek okula sıkılır o kadar erken gitmesine gerek yok diyor. Tek çocuk olduğu icin evde sıkılıyor. Ne yapsam bilemedm. 

Sizin çocuklar kaç yaşında başladı okula   .

7 Cevaplar

+1 oy
(5,080 puan) tarafından

Yurtdisinda 2.5 3 yaşında başlıyorlar ne kadar erken alışırsa o kadar iyi. İyi bir okul bulabilirseniz mutlaka gönderin

(2,089 puan) tarafından

Burda sevecek az ama araştıracagm

-Reklam-
+1 oy
(4,042 puan) tarafından

4 yaşında kreş e başladı biz calisiyoduk evde annemi yiyecekti artık kocam sağolsun başta çok karşı çıktı zaten ömrü boyunca okula gitcek bırak evde vakit geçirsin erken uyancak falan dedi dinlemedim onu yazdırdım şimdi iyiki yazdırmisiz okula deyip yaz kurslarına falan bakiyo 

(2,089 puan) tarafından

Ya bende çok istiyorum  esimde esinniznn düşüncesinde. Ama bakalm seneye kadar fikri değişir belki

(4,042 puan) tarafından

Değişmezse bile okula başlayınca değişecek emin ol . Çünkü okulla ev arasında dağ kadar fark oluyo gözle görülüyor 

+1 oy
(4,757 puan) tarafından

Bizde 3 yaş anaokulu mecburi zaten. Kızım şubat doğumlu olduğu için 3 buçuk yaşında okula başlayacak(önümüzdeki eylül). Ders anlatımı olmuyor ki, arkadaşları ile oyunlar oynayarak öğrenecek her şeyi. Yazın neyse ama kışın çok iyi bir imkan bence. Sıkılan çocuklar için çok iyi bir seçenek. 

(2,089 puan) tarafından

Evet kızmda 4.5 yaşında olacak. Ben çok istiyorum 

+1 oy
(11,698 puan) tarafından

4 yaşını 2 ay geçmişti kreşe başladı 

(2,089 puan) tarafından

Bizimki de 4.5 olacak başladığında şimdi 3 yaşında 

(11,698 puan) tarafından

Valla iyi geliyor canım hem anneye hem çocuğa benim kızım boyama etkinlik vs çok sever yetemiyordum kreş ilaç gibi geldi tek çocuk evde bıkıyor orda en azından yaşıtlarıyla eğleniyor 

+1 oy
(3,954 puan) tarafından

Ben çalıştığım için tam 36 aylıkken yarım gün anaokuluna başladı. Çalışmasaydım da 4 yasinda yarım gün anaokuluna verirdim ben. Anaokulunu normal okul gibi görmüyorum ki ben zaten öyle de değil. Çocuk orda akranlarını görüp onlarla oyun oynuyor. Okul sıkıcılıgi olmuyor aksine sürekli bir eğlence, bir etkinlik. Erkekler çok biliyor, gelsin kendi oyalasin o çocuğu tüm gün evde o zaman. Şu an benim kızım mecbur tam güne geçti, 3.5 yaşında. Tam gün ağır bence ama yarım gün ideal.

(2,089 puan) tarafından

Kendisi 10 dk oynar başlar hemen kafam ağrıdı diye . Kafama koydm gondecegm seneye

(3,954 puan) tarafından

Erkeklerin kendilerini etkilemeyen şeyler hakkında ahkam kesmesine sinir oluyorum. Çocuğun gelişimi için de gerçekten faydalı. Evde TV izleyeceğine başka çocuklarla oynar, sosyallesir, toplumda kurallara uyarak yaşamayı ogrenir. 

0 oy
(78 puan) tarafından

Ben bu konuda eşinize katılıyorum açıkçası. 5 yaşta direkt anaokulu sonrasında ilkokul zaten. Kendimce sebebini söylemem gerekirse hayatları boyu resmen sürekli okula gidecekler zaten benim eşim de tam tersi 4bucuk yaşında kreşe başlattı oğlumu bu yıl anaokuluna gidiyor ilk kreşe başladığı yıl sürekli hastalandı mikroplarla tanıştı bu yıl daha az hasta oldu bağışıklığı gelişti bu mesela artı yanı. 

0 oy
(7,833 puan) tarafından

Benm kızım 3.5 yaşında başladı şuan 4.5 yaşına giricek özel kreşe gönderiyorm aynı zamandada çalışıyorum kızım çok şükür çabuk alıştı severek gidiyor okuluna 1 sene olucak 

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 1,108 göst.
0 oy
33 cevap 1,625 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Almilayla (1,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,502,423 soru