0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,935 puan) tarafından
Kizlar birgün öncesi vajinadan enfeksyon için fitil kullandım süreklide kullanıyordum hiç böyle olmamıştı 

Dünden beri ıslaklık hissediyorum az az ama sürekli bir ıslaklık var akıntı gibi değil peçete koyuyorum hep nemli

Eşim işte yazdım smdi ama o abartıyon der kale almaz biliyorum turnosol ped varmış al dedim ama almaz 

Vajina kısmındada batma var diken gibi batıyor  karnımda küçüldü gibi moralim çok bozuk bebek bu haftada doğarsa yaşamaz biliyorum sizin nasıl olmuştu 

Gebelik haftası 23+5

4 Cevaplar

0 oy
(1,127 puan) tarafından
Hareket hissediyor musun canım kendini strese sokma enfeksiyondandir karın küçülmesi de kafaya taktiğin için öyle hissediyor olabilirsin
(2,935 puan) tarafından
Bebeğin hareketlerini hissediyorum eşim ebe arayıp sormuş suyu olabilir gidin demiş gidecegiz inşallah
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Su sızması ciddi bi durum canım öle önemsenmiyecek bişe değil biran önce doktora gidip suyuna baktır 38 de suyum geldi öle çok değil az geldi ayağa kalktıça gelemye devam etti doktora gittiğimde suyumun bittiğini öğrendim 
(2,935 puan) tarafından
Baktırdım kuzum çok şükür sorun yokmuş ama akıntın çok cidden dedi ilaç verdi
(782 puan) tarafından
Sağlıklı olsunda bebişin gerisini kolay bi şekilde halledilir
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Bunu doktoruna danismalisin canim enfeksiyon varkende oluyor ama doktorun suyunda azalma var vs derse sıkıntılı yoksa sıvı akıntı olabiliyor yada idral kacirma
(2,935 puan) tarafından
Yokmuş kuzum gittim geldim çok şükür ama akıntın cidden çok dedi
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Benimde 27 haftalıkken oluyordu Dr ilaç vermişti dikkat onemli bu
(2,935 puan) tarafından
Gittim kuzum çok şükür bisey yokmus
(2,521 puan) tarafından
Geçmiş olsun .yazdığın için sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
23 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2bebissannesi (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 363 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,472 soru

12,273,142 cevap

37,665 kullanıcı

Kategoriler

...