0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2. Hamileliğim fakat ilki doğal bir doğum olmadığı için pek bir bilgim yok eşim işte panikletmek istemiyorum belimin sağına 45 dakika 1 saat ağrı girdi lavaboya gittim oturmadan bireyler sızmaya başladı tutmaya çalıştım su mu idrar mı diye 3 adım attım arkasından çok özür diliyorum küçük tuvaletim gelmeye başladı ara ara gene sızmalar oldu karnım sertleşti hareketleri bikini bölgemin hemen üzerinde doktorumu ararsam hastaneye yönlendircem hastanede izmirin diğer ucunda sudan hemen sonra sancı başlıyor mu yoksa ara ara gelmeye devam eder mi 

2 Cevaplar

0 oy
(14,080 puan) tarafından
Kaç haftalıksin kuzum 
tarafından
36+1 fakat 2 hafta ileri hesapla demişti doktor birde erken doğum bekliyordu ilk doğumumda 36 haftaya girdiğim gün oldupu için
(14,080 puan) tarafından
O zaman suyun olabilir kuzum sancıca eşlik ediyorsa dikkat et dr git baksınlar
tarafından
Gitsem daha iyi sanırım teşekkürler en azından öğrenmiş olurum su mu başka bir şey mi
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Rabbim bı avazda kurtarsın sağlıklı haberler ver ama su sızması oluyormuş artk doğum yapıları bile değişti dedi doktorumuz benim ilk dogumumda fos diye su boşaldı ikincide taşla döker gibi 3 4 kerede az az ağrıyla geldi gerisi doğumda çıktı Rabbim kurtarsın sağlıkla
tarafından
Amin inşallah çok sağolun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 34 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 143 göst.
23 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2bebissannesi (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 363 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,523 soru

12,275,178 cevap

37,718 kullanıcı

Kategoriler

...