0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Kızlar gündüz şok emziriyorum geçere 2 satta bu uyandırıp vermek gerekir mi yoksa o acıkınca ağlıyo zaten onu mu beklemek gerekiyor 

10 Cevaplar

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Tabiki. O anlamazki ilk 4 ay ben uyandiriyordum sonrakinda kendi kalkarsa emziriyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Uyandırman gerekir tabii kiiii :) uyandırmakta değil aslında 2 saatte bir meme verip yatırıyordum ben 

0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm ben alarm kurardım 
0 oy
(3,882 puan) tarafından
Vermelisin, bebeklerin acikmasi beklenmez. Bu safsatayi kim cikardi anlamadim, yok 40i cikinca uyandirma vs diyolar yok oyle bisey. Buyudukce emzirme araligi acilir. Ilk ay 2 saatte 1. 2 aylik 3 saatte 1. 3 ve 4 aylik 4 saatte 1. 5 ve 6 ay 5-6 saatte 1 emzirilir. Emzirmezsen sutun azalir. 
0 oy
tarafından
İki saate bir ben alarm kuruyordum çünkü sarılık riski yüksek kan şekeri düşer 
0 oy
tarafından
Ben 30 dk bı kalkardim çünkü  yorulurdu emerken dk bı alarm çalıyordu 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bence uyandirmalisinjz
0 oy
tarafından
Daha çok küçük kesinlikle 2-3 saatte bir emzirmelisin
0 oy
tarafından
Valla canım bende doğum yapınca öyle dediler ama ben uyandiramiyordum özellikle gece uyanirsa da imkanı yok ağlıyordu huysuzlaniyordu bende bıraktım artık uyandikca bol bol emzirdim napiyim
0 oy
tarafından
Ben sadece ilk iki gün iki saat kuralına uydum uyanmiyoedu uyandirinca da emmiyordu hemşire karnindoyuyor kendisi isteyince ver ama çok uzun Aralık olmasın demişti 3 4 saat sürüyordu uyanması taniki sarılık vs yoktu eğer güzel emiyor ve sorun yoksa kendisini beklemende bişey olmaz bence ama doktoruna danış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.

404,099 soru

12,105,638 cevap

36,425 kullanıcı

...