0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bevegimde çıktı temizlik her gün yapıyorum ama losyonda sonrami derin temizlik yapicam oncemi üzüntüden unuttum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah postun üste çıksın 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun:(
-Reklam-
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Hemşerim önce sonrası yok her gün yapılacak o temizlik bu illet bitene kadar

Nasıl oldunuz 
tarafından
Her gün yapıyorum canım ama losyondan önce mi sonrami her yeri yikicaksiniz dedi doktor onu hatırlayamadım canım
(1,048 puan) tarafından
Losyondan sonra evdeki herseyi
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Her gün her dakika. Zaten çok detaylı yapıldığı için bütün gün sürüyor. Az uz bir şey yapmayacaksın ki
tarafından
Her gün yapıyorym bebekle nekadar yapabilirsem çamaşır lari yikayp utuleyip posetliyorum
tarafından
Kapıları siliyirum yerleri siliyorum bugün yapamadım yerleri hiç durmadı :( yarın eşimle daha detaylı yapicaz
(1,716 puan) tarafından
Beyaz sirkeyi fıs fıs şişesinin içine doldur onu sık bari yapamadığın zaman. Elinizin değdiği her yerin sürekli temiz olması gerek
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Losyonu surcn 3 gün sonra banyo yaptrcm losyon hergun surulck
0 oy
(4,030 puan) tarafından
Losyonu surerken eve baslayin. Giydigi giymedigi ne varsa yikayin, koltuklari yataklari temizleyin. Losyonu surerken bebeginiz tek bir yerde olsun surekli. 
tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(945 puan) tarafından
Tum kıyafetler 60 derecede yıkanacak surekli
0 oy
tarafından
Sonrası öncesi yok günlük her gün evi dip köşe süpür sirkeli su ile sil günlük kıyafet, çarşaf değiştirin ailecek. 
tarafından
Her gün yapıyorym zaten ama doktor bişey söyledi onu hatırlayamıyorum
0 oy
(210 puan) tarafından
Benim de 3 aylık bebeğim oldu çok kötüydü Allah yardımcınız olsun 
(210 puan) tarafından
Ola bilir bize karışım verdi doktor onunla atlattık
tarafından
O karışımda ne kadar sürede geçti canjm
(210 puan) tarafından
3 gün üst üste sürdük 4 cü gün banyo ettik ondan sonra yavaştan kaşıntı geçti döküntü geç geçiyor ama kaşıntı hemen hafifliyor
tarafından
Tamam teşekkür ederim kükürt vazelin karışımı mi
(210 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(413 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bizde geçiriyoruz çok zor ya illet geçmiyor tamam bitti diyoz yine basliyo bebeğin ocin üzüldüm Allah yardımcısı olsun
tarafından
Ben ağlıyorum o kasondikca maf oldum yavrumu nerden buldu doğdu doğalı sıkıntı içinde sıkıntı çeksin diyemi doğurdum yavrumu öyle zor dünyaya geldiki hala yüzümüz gülmedi :(
(413 puan) tarafından
Vallahi bende senin gibiyim oğlum yeni 1 yaşını doldurdu 6 aydır oğlum çekiyor vücudu mahf olmus
tarafından
Kükürt karışımı kullandinizmi
(413 puan) tarafından
Evet kullandık ailecek ama faydası olmadi

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
5 Haziran 2024 Aile kategorisinde Fato11 (28 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,547 cevap

36,631 kullanıcı

...