Mrb kizlar benim esimin akrablari sinirmi bozuyor kendim uzun sacli esmer biriyim ayipdir soylemesi beyeniyorum kendimi boyle esimin amca kizlari kuafor isletiyorlar gelen ay dogmum var allah nasin ederse hadi gel sacini sari yapalim diyorlar hayir istemiyorum diyorum surekli israr ediyorlar ne yapsamda kafalarindan atmiyorlar bu dusunceyi surekli gel sari yapalim diyorlar buda sinirimi bozuyor
sende ben gerek gormuyorum de. ya da sen degsitir sacini su renk yap bence beni bosver de.patavatsız insanlara boyle konusmak lazim uzulme canım... ben baskasina yaptıracam sonra baska bi renk sagol canim de. ayyy bn sinir oldum onlara.
Saçımı boyatmayı düşğnmüyorum desen cnm, bnm görümcemde kursa gitmişti önceden bi iki kez bana gel boyayalım dedi bnde ben boyamayı düşünmüyorum kendi rengine bıraktım artık dedim
Sert mizacla soyle birazda sesini yukselt bak nasil susuyorlar. Guzellikle soylediqinse bazi insanlar anlamio
Cnm doktoruma sordum uygun görmedi hiç bı şekilde de geç o kadar istiyorlarsa kendilerininki yapsınlar millet bu tuhaf anam nedir bu ısrar ???
Ben bu güzelim saçlarımı her kuaförün eline bırakmam de :))))) biraz sinir olsuar
405,838 soru
12,162,829 cevap
36,609 kullanıcı