Evlatla imtihandan sonra en zoru eş ailesiyle yaşamak bana göre. Seni çok iyi anlıyorum evlenirken kendi düzenini kurmayı hayal eder herkes. Anne babayla da aynı şekilde düzenin vardi sonuçta. Madem kendime ait bir evim düzenim yok niye evlendim diye soruyor insan kendine.
Benim merhametin sonucu alt üst oturmayı kabul etmiştim kayınbaba bir yıl olmuş vefat edeli düğünü baba yapar masraf olmasın diye kabul etmiştim ama anamdan emdigim sütü burnumdan getirdi kaynanayla gorumceler. Çırpınıyor çırpıyor yerimde sayıyorum. Boşanmak pahasına çıkıp gitmeyi düşünüyorum ama çocuklar var işte. Hep bunu diyorum kapımız ayrı bunlari yaşıyorsak aynı çatı altında 3n fazla 3 ay sürerdi herhalde evlilik. Kaynana görümce hiçbirine hakkımı helal etmiyorum Allah şahidimdir.
Allah sana ada bana da daha bereketli daha güzel daha geniş daha ferah daha huzurlu bir eve taşınmayı nasib etsin en kısa zamanda. En azından kapım ayrı diye şükrediyorum bazen ama karışan yine karışıyor 50 seye karışacagina 40 ina karisiyor oluyorlar ona şükür diyorsun. Ama aynı evde yaşamakta 50 şeyin de hesabını veriyor oluyorsun.