0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kiracıyı yılbaşı gelince illa evinize mi davet ediyorsunuz yoksa telefonda mı hoşlanmadım o nedenle çağırmak istemiyorum siz napiyorsunuz

13 Cevaplar

0 oy
(9,266 puan) tarafından
Kiracı son kirayı getirirken konuşuluyor 
tarafından
Teleofnda mi eve mi geliyor
(9,266 puan) tarafından
İçeri girmez genelde kapıda ayak üstü söyleriz istediğimiz fiyatı o da düşünür gelir indirim ister vs
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Telefon ediyor. Ama gelmek isterse de hayur demem. Evini saraya çevirdim görmek hoşuna gider :) 
tarafından
Benimki de uzakta geçen yıl geldi üstüne vazife olmayan konularda yorum yapar densiz biraz hiç sevmediğim insan tipi bu yıl istemiyorum gelmesini telefonda mı gorussun eşim
(2,387 puan) tarafından
Yok bizim ev sahibi öyle değil ya şükür ki. Öyle olsa ben de eve buyur etmem. Kapıya geldi ama girmedi mesela uygun muyuz sorar falan daha hiç evime gelmedi. Bu ev çok zor adam oldu :) hoşuna giderdi
0 oy
tarafından
Telefonla konuşuyoruz biz ev sahibimiz zaten uzakta :)
0 oy
tarafından
Telefonda konuşmak en doğrusu bence canım 
tarafından
İyice abarttılar kim kime gecirebilirse bi de 20 senelik eve 10 senelik yazmaları yokmu...
tarafından
Kız geçen sene 1700 e oturduk bu sene 3 buçuk istedi bak
tarafından
Birde benim Allah korkum var diyor
tarafından
Öyle diyenden kac canım:))
(256 puan) tarafından
Geçen sene 6000e oturuyorduk bu sene 12 istedi kabul etmedik bizde 9.500 da anlaştık en son
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
Hic gelmedi yolda gorsem tanimam whatsappta bile profil fotosu yok o derece tanimam yani :) telefonla ariyo fiyat yulseltince
tarafından
Ne iyi kız geçen sene geldi saçma spaan hiç hoşlanmadım eşimde hizmet ettirdi o kadar neymiş belki kirayı az çıkarır diye iki katı çıkardı gelmesini istemiyorum
0 oy
tarafından
Üç senedir hiç görmedim bı kez dahi gelmedi davet de etmedik yani telefon ile mesaj ile eşim hallediyor 
0 oy
(8,623 puan) tarafından
biz son kirayı vermeye gidince konuşuyoz gecen ay konuştuk 850 den 2500 oldu
0 oy
(5,746 puan) tarafından
Bnm karşı komsumdu lanet insanlar direk dan diye diyordu canı sıkılınca zam yapıyordu çıktım kurtuldum 
0 oy
(3,373 puan) tarafından
Bizim ev sahibi telefonda söylüyor 
0 oy
(174 puan) tarafından
Biz öncesinden kirayı düşünün abi deriz sonra onlar çaya çağırır otururuz ortak karar ile kirada anlaşırız 
0 oy
tarafından
Kiracı değilim kiralık evimde yok ama düşündüğüm zaman önce ben telefonda konuşurum eve çağırmam kimseyi 
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Bizim  genelde son ayda  kendi arayaip söylüyor yılbaşından snra  bu kadar gönderin dye . 
0 oy
tarafından
Eşim kirayı gönderiyor abi gönderdim diye arar o zaman ev sahibi söyler 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 196 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.