0 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (345 puan) tarafından

Kizlar bugün ne yapıyorsunuz hava nasıl oralarda izmir buz gibi ve sıkılıyorum dışarı çıksam donarım valla evde nasıl vakit gecirecem bilmiyorum sizler neler yapacaksınız :ermm::)

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende iMirde oturuyorum dışarısını buzzz gibiii:) bebişim hasta olur çıkarsam o yüzden evde takılmaca :/
(345 puan) tarafından
Ayy canım bende evde takilacam ama sıkılıyorum eşimde işte gelseydi sinema keyfi yapardık ama oda geç gelir yaa bende çıksam donarım bebegimde hasta olur karnimda bende hasta olurum en iyisi evde olmak
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hah benim konu bak açmayı unuttum:ermm:

Hava güzel, evdeyim, yalnızım, kafam bozuk, canım sıkkın.

Yatıp günün bitmesini umacağım bugün. 

(3,445 puan) tarafından
Bence git sevdiğin birine kahveye ve acil..hamilelik yüzünden hiç takılmaması gereken şeylere takilmissin bosuna güzel canını sıkıyosn
tarafından
Halim yok araba kullanacak hiç, kolum da iptal.
Annem meselesi canımı sıkıyor. İnsan fedakarlık yaptıkça, ne kötü üzerine yapışıp görevi gibi görülmesi.
(3,445 puan) tarafından
Malesef ki her ailede böyle bıri oluyor..sanki artik bütün sorumluluk ondaymis gibi herkes ondan bekliyor..ve artık yapıyor olması onun zorunluğu gibi görülüyor bizde de var çok tartıştık bekarken annemle bu yüzden
tarafından
Maalesef küçüklüğümden beri ben de savaşırım, babam öldüğünden beri yapma diye yalvarıyorum. Günün sonunda hep bizden gidiyor... Neyse.. Siz benim yerime de inin parka, teşekkür ederim ❤️
(3,445 puan) tarafından
Biz teşekkür ederiz sende karnındaki ne haksızlık etme ona güzel şeyler anlat ve güzel bir gün geçirin ❤️
0 oy
(3,445 puan) tarafından

Hava atmak gibi olmasın ama dün itibariyle eşim yıllık izne ayrıldı hava günlük güneşlik burda birazdan ıspanaklı pide hazırlayıp parka gidecegiz bütün günü orda geçirmeyi düşünüyoruz :)

(3,445 puan) tarafından
Teşekkür ederim sansimbebegim darısı size olsun :)
tarafından
Tamam çıkıyorum birazdan "D
(345 puan) tarafından
Amin inş canım
(3,445 puan) tarafından
Tekrarcim kaç pide yersin ona göre yapayım:dsfsff
tarafından
Ben diyetteyim aşkım sen bana ispanaktan ayır onu kemiririm yeter "D
0 oy
tarafından
Bizde kaynanamlardayiz kaynim Almanyadan geldi onun yanina geldik hava 12. Ay olmasina ragmen gayet iyi zeynebimi uyutuyorum birzadan da yemek yapicam 
tarafından
Çikolata da getirdi mı alaman şokaladesi "D
(345 puan) tarafından
Keyifli vakitler cnm günün güzel geçsin cnm ama bence yorucu geçicek gibi günün ama bence eşini ikna et biraz gezin havada güzel  güzel olur senin için güzel kızın için
tarafından
Getirmis canim  o kadar cok getirmiski anlatamam kıtlık gelmis sanki cikolataya oglumla kizimada mont almis cok begendim
tarafından
Şansımbebegim kizim 35 gunluk ablasi cok kucuk daha
tarafından
Oh oh oh bir parçada bana virin giii "D fındıklı varisa yirim "D
tarafından
Hepsi findikli koş gel hemiiiideee butun findik :))) hahha tokattayiz kopp gel
tarafından
Allaaaahhhh hemen geliyom "))
(345 puan) tarafından
Ayy yerim ben fındığı daha çok küçükmüş o zaman çıkamazsın bebisinle güzel günün olsun cnm sende yorma kendini çok op bebisi yerime
tarafından
Öperim ablasi
0 oy
(682 puan) tarafından
Off cnm bende afyonda oturuyorum havva güllük gülistanlık esim iste vakit gecırevek kimsem yok bebegım bir an önce dogsa vaktim gecer arkadas vs cevrwm yok yeni tasındık evleri temizleyecem vakit gecer en azından 
(345 puan) tarafından
Öyle cnm bende bekliyorum biran önce doğsalar bu kadar sıkılmayız hayırlısıyla gelsin sende bebesin doğana kadar eşinle güzel vakit geçir bu zamanlar bir daha gelmez cik gezin eğlenin mutlu hafta sonu geçir cnm
0 oy
(1,964 puan) tarafından
Gecen hAfta sonu disari ckcaktk bebek icin bisiler bakmaya snra aksam yemege falan. Hazirlandm tam cikcaz esimin anneannesi rahatsızLandı bzde misafrdi onu hastanye götürdüler kaynanamlar gidemedk araba olmaynca. Pazar giderz dedik hobi bahçemiz var bu seferde kaynbabam tutturdu bahçeye gidelim is varms esim.kaynim.kaynanam kaynbabam bahceye gittiler yine gidemedik.. haftaya giderz dedi esim bugunde sabah tel geldi acil is çıkmış oraya gtti aksamda eltime yemege gdcz gorumcemler falan. Bakalim yarinada bisi cikar inaniyrm :) uff canim sikkindiya bugün sorunca yazasim geldi bak yine sinirlendim :)
(345 puan) tarafından
Cnm sakin ol sende eşinle konuş hu hafta sonu birlikte vakit geçirelim de anlayışliysa sana ayak uydurur inş eğlenirsin vaktin güzel geçer
(1,964 puan) tarafından
Az once kahvaltı da plan yapildi bike yarin icin kaynanam hava güzel yarn bahceye gidelm hep birlkte dedi kizini oğlunu aradi ayarladı sormuyoda işiniz var mi diye. Evet hava guzek ve herzaman çıkılmıyo birakinda bizde isimizi görelim.. hc bisi demedm ama gelmiyorm dicem yarın esimin ben.gtmeyince gidicegni sanmiyrm bakalim artk nolcak..
Esim açısından sıkıntı yokta canim araba olmayinca gidemiyoz bahceye giderlerse yine onlar alirlar arabayi
(345 puan) tarafından
Hmm araba olmayincada gezilmiyorya keşke biraz anlayışlı olsalar kayinvalideler
(1,964 puan) tarafından
Aman bakalim illa gidicez aliczda hava iyiken gtsek bana zor olur snrasi neyse bakalm canm
0 oy
tarafından

Can sıkıntısı temizlikle geçer bitince çayı demle otur tv karşına keyif yap oh miss:D

(345 puan) tarafından
Ahh cnm ahh ben dün dip bucak giriştim şimdide temizlik namına birşey tv de de birşey yok en iyisi kocayı sikistirayim da eve gelsinde gezelim
tarafından
Evet çık gez dolaş valla hayat çok kısa tadını çıkar
(345 puan) tarafından
Aynen öyle cnm saolsun aradım geldi şimdi dışardayım bana iyi gezmeceler sizde çıkın gezin cnm
0 oy
(771 puan) tarafından
Valla bende ayni durumdayim ama bi yandanda gripim oyuzdn evdeyiz kizimlar   evde daralmamak icin  evin her yerini topladim kizim uyusun uyucam biraz ;(
(345 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm uyu dinlen iyilesirsin ins
(771 puan) tarafından
Saol cnm inslhh  duzelrrim bi an once
0 oy
(441 puan) tarafından
Haftaici ne yapıyorsak öyle geçireceğiz benim eşim haftasonlari izin kullanamadığı için bizim haftasonu kavramimiz yok 
(345 puan) tarafından
Ayy valla zor öylede cnm yaa sende cocuklarin varsa keyfine bak gez eğlen
(441 puan) tarafından
Eşim 10 yıldır bu işte çalışıyor alıştık artık. 3.5 yaş oğlan ve 4 aylık huysuz bir kızla gezmek o kadar da kolay olmuyor evde oturmak en iyisi sanırım :)
(345 puan) tarafından
Evet ikiside küçükmüş tek başına böyle gezemezsin varsa aileden birileri çağır gez cnm allah kolaylık versin
0 oy
tarafından

Annemgildeydim bende 2 gündür rahatım burada ama bugün gidecem :D:'(

(345 puan) tarafından
Cnm sende eşinle güzel vakit geçirirsin üzülme insanın kendi evi gibisi yok
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Canım bebeğin nasıl 3 gün hareket etmedi demiştin inşallah iyidir
(345 puan) tarafından
Iyi cnm çok şükür bir sıkıntı çıkmadı şimdi gayet hareketiyiz
(25,224 puan) tarafından
İyi ya çok şükür