0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızlar doğalgaz döşettik yeni eve açıkcası pek anlamıyorum bu işlerden kombi petek ayarında 40 dereceden aşağısında petekler dahi ısınmıyor minimum diye ayar nasıl var anlamıyorum birde en az kaç petek çalışmalı salonda 2 peteğim var sadece şu sıra salonu açıyorum yeterli gelir mi yatak odasında da 1 peter var gece 1 petek çalışşsa ısınır mı yoksa en az 2 3 petek mi yanmalı lütfen bilgilendirme yapar mısınız 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kombiniz yoğuşmalı kombi mi??
(155 puan) tarafından
Olur valla canım çok sağolasın :)
tarafından
Canım kombin tam yoğuşmalı kombi ondan dolayı peteklerinin tümünü açarsan daha az fatura gelir onun hemen açıklamasını yapayım.  Kombinin özelliği evinin ısısına göre ısıyı ayarlıyor yani peteklerinin ısınmama sebebi sen 40a açarsın ama evin ısısı iyidir 35 e otomatik yakar ve 3 petek açıp 2 sini kapattın diyelim. O zaman kombin daha çok enerji sarf edip daha fazla fatura yazacak ondan dolayı peteklerinin tümünü aç 40da bırak her zaman 40da yanmaz . Mesela güneşli günlerde kombi otomatik kendini 30 dereceye ayarlar
tarafından
Birde canım Kombinin altında saat gibi gösterge olur . Kombinin suyu azaldığı zaman su vermeyi unutma oda çok fatura gelmesine sebep olur sabit 1de tut
(155 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bu kadar detaylandırma yaptığın için dediğin gibi yaparım o halde bundan sonra evin heryeri aynı ısıda olur hem teşekkür ederim canım benim Allah kalbine göre versin inşallah
tarafından
Amin canım inşallah ❤️ bu arada bende Bursa'da oturuyorum:D
-Reklam-
0 oy
(16,606 puan) tarafından
45 50 de yak en az iki üç petek yanmalı kombin hangisi 
(155 puan) tarafından
Demirdöküm ademix canım bilmediğim için sorayım dedim
tarafından
Yoğuşmalı kombilerde tüm petekler açık olduğu zaman faturaya ekstra yansımaz odanın ısısına göre peterleri devreye sokar ondan her kombi aynı olmuyor
(155 puan) tarafından
Anladım canım araştırayım bi o zaman teşekkürler
0 oy
(1,352 puan) tarafından
En az üç petek diye biliyorum ben petekler genellikle hava yaptığı zaman ısınmaz havasının alınması lazım 
(155 puan) tarafından
Yeni takıldı zaten canım hava alma olayı nasıl bişey ki
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Doğal gazı açacaksan bütün evi aynı anda 45e getir ısınsın sonra 40a düşür evin ısısını korur bi salonu bi yatak odasını açarsan ev ısınmaz
(155 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler öyle deniyim birde
(6,086 puan) tarafından
Benim peteklerim 35te ılık oluyor 40ta sıcak annemin 30da ılık oluyor her kombi farklı ama çalışma prensibi soba gibi değil yani o odayı ısıtması uzun sürer o yüzden bütün evi aynı ısıda tutmak hem daha az yakar hemde güzel ısıtır kullandığın tüm alanların petekleri açık kalsın kullanmadığın odaları kilitle altlarını kapat evin ısısı düştükçe kombi daha çok çalışır
0 oy
(14,072 puan) tarafından
En az 3 petek çalışmalı diye biliyorum. 40 derece düşük olur. Yaşadığınız yere göre komşularımıza falan sorabilirsin. Bir de peteklerin musluklarında dereceler olur. 5te en yüksek akış olur. 
(155 puan) tarafından
Anladım canın bu en az 3 petek olayı herhalde devir daim için sanırım
(14,072 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Valla benim evin bütün petekleri açık ayarı 45 derecede ev ısınıyor ama evim güneş alıyor istersen 50 derecede tutabilirsin hayırlı olsun güle güle kullan 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 275 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 88 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (703 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (536 puan) tarafından soruldu

413,195 soru

12,440,443 cevap

45,966 kullanıcı

Kategoriler

...