0 oy
327 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (754 puan) tarafından

Güzel kullanışlı bir model olsun istiyoruz hanımlar. Kademeli, ayarlanabilir olan modellerden kullanıp memnun kaldığınız mama sandalyesi var mı :)

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Joıe kesinlikle sağlam ağır güvenli kademeli koltuk oluyor yatıyor orta yatıyor ayak bölümü mama masası bölümü de kademeli rahat yumuşak kumaşı güzel 
(7,456 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
7-8 ay kullanabildik oğlan saolsun çıkıyor içinden sjsj onun için çok pahalı almadığım için sevindim:) 
(754 puan) tarafından
Yaa 2 3 yaşına kadar kullananlar bile varmış aslında :D Ben almışken güzel birsey olsun 2.yede kaldırayım ve rahat kullansin mutfakta ben iş yaparken o orda rahat rahat oyalansin istiyorum inşallah öyle olur :))
tarafından
7-8 ay çok güzeldi ne zamanki çıkmayı ogrendi bitti sjjs gorumcemjn kızı 4 yaşına girecek hala oturuyor benim.oglan 24 aylik
(754 puan) tarafından
Oğlan çocuklarının kanı hızlı akıyor çok normald :D
0 oy
(13,898 puan) tarafından

Fazla pahalı istemedim bunu aldım

image

Yep yeni duruyor kardeşine de kullanacam 

Taşındık ayak ucundaki kayıp oldu ücretsiz yolladılar 

(13,898 puan) tarafından
Maşallah seninki çok datluuuuu
Unuttu mu memeyi
tarafından
O gün emzirmedkm sabah 6 da anneee sutttt diye kalkınca emzirdjm.sjsj
(13,898 puan) tarafından
Bende gece iki kere kalkıyor ya mamaya kesemedım doğurmadan
Denemedim tembellik ettım sute kalkmazsa sabah erken uyanacak diye
tarafından
Ayyy sorma tembellikten oluyor gündüz uyusun diye kesemiyorum bende :(
(13,898 puan) tarafından
11 gibi uyanıyor ya işime geliyor uğraşmadım bebek gelince bakarız artık
0 oy
(135,753 puan) tarafından
ikea antilop al en saglam ve guzeli
(13,898 puan) tarafından
Gece kuşları iş başında jdsfhkm
wuuhuuuwww
(13,898 puan) tarafından
Kiz babbannesinde bügun ana baba günu hfsshjşç
uuuyyysss aklima gelene baakk helee
(13,898 puan) tarafından
Hkgsalşşşiorszmç
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Biz kullanıyoruz eşim prego kademeli bir model almış e bebekten çok güzel yanı şuan iki yaşında iki yaşına kadar yemek yerken kullandık sağlam olması ağır bir sandalye olması güvenlik açısından bizim için önemliydi çünkü hafif bir sandalye de bebeğim çok hareketli ve iri Bebekti kesin düserdi birde 5 korumalı emniyet kemeri olması içinden kaçmasını çıkmasını imkansız hale getiriyor , şuan hala kullaniyorum 26 aylık artık büyüdüğü için şuan yemek yemiyor sandalyede çünkü normal sandalyeye oturup bizle yemeye alıştı artık büyüdü, ben banyoya biraktim sandalyeyi  ,banyo yaptırırken kullanıyorum iyiki bende sağlam bir model almış eşim önceden bebeği mama sandalyesne koyup önüne oyuncaklarını koyup  işimi yapiyordum lavobaya falan gidip geliyordum aklım kalmiyordu sağlam olduğu için ,düşme riski hiç yoktu kemeri çok önemli ağır olması çok önemli , ve banyo yaptırırken çok rahat oluyor ,5 bağlamalı kemerini takıyorum kendi başıma banyo yaptırıyorum eskiden banyodan korkardı kaçmak isterdi bu sayede kacamiyordu şuan banyoyada alıştı rahatça düşme tehlikesi olmadan banyoda kullanıyorum bence çok gerekli birşey ya biz çok kullandık hala kullaniyoruz kademeli olmasının da şu faydasini gördüm masaya göre ayarlayıp bazen masadan yerdi , iyisini alın canım sağlam ağır guvelikli bir model bence
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Joie xl tabiki :)
tarafından
Bende senin sayende almıştım :)
(7,456 puan) tarafından
:) ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ikeanin ki harika birsey
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Civildenn almistik 3 yil once cokta kaliteliydi sayemde artik bi mama sandalyesi degil temizlik yaparken yanlislikla kirdim :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 147 göst.
4 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra61 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 101 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 300 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simru (12 puan) tarafından soruldu

411,712 soru

12,394,381 cevap

44,048 kullanıcı

Kategoriler

...