Mümkünse ikisi birden :) ama illa ki birini seçmek zorundaysak bu saatten sonra sevilmek diyorum.. çünkü bu zamana kadar hep seven oldum ve ağzımın payını fazla fazla aldım.. bi kadının ihtiyacı olan şey sevilmektir.. o yüzden artık sevilmek diyorum.. bi kadın zaten sevildiğini hissederse kendi de sever :)
Tabiki karsilikli sevip sevilmek
sevmek çunku sevildiginden hic bir zamn emin olamazsin ama sevdigini her zamn bilirsin
Ikisini de tercih ediyorum:)
Tabiki ikisi ama tek secenekse sevilmek isterim.
Erkeğe sevmek kadına sevilmek yakışır :)
Eğer birini seçmek gerekiyorsa ben sevmeyi seçerim çünkü hiç bir zaman sevildiğinden emin olamazsın ama sevdiğinden olabilirsin :)
Ikiside olmali :) yoksa anlamsiz ama sececeksek sevmek bence cunku sevmeyen sevilmez :D
sevmek derdim cunku karsindakinin seni gercekten ne kadar sevdigine asla emin olamassin
Sevilmek daha onemli bu devirde :) cok sukur hem sevip hem seviliyorum
Mümkünse ikisi de olsun :) yada beni sevsin ben zaten beni seçenek her türlü severim...
Sevilmek daha önemli. ..
Ikiside gerekli esimin sevgisi sevgimi yükseltiyor. Eğer beni sevdiğini belli etmeseydi bende zamanla sevgimi yitirebilirdim
Sevilmek çok güzel sevildiğini görmek hissetmek daha güzel. Böyle olunca da seversin.
Sevilmek ❤️❤️
Sevilmek isterim
Bence erkeğe sevmek kadına sevilmek yakışıyo, bu demek değil ki kadın Sevmesin erkek sevilmesin
1,487,121 soru
24,311,264 cevap
344,750 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın