Sabah okula gittim öğretmenim. Hava yağmurluydu, çocuklar gire çıka fayansları ıslatmışlar. Binadan içeriye girdim 3-4 adım attım sağ ayağım öne doğru kaydı. Arkaya doğru aşırı gerildim ellerimle dengemi sağladım ama aşırı gerilmiş oldum. Nöbetçi öğretmen gördü beni çok korktu ben de korktum o sırada öğretmenler odasına çıktık. Müdür yardımcısına girişe halı koyun vs diye söylediler. Neyse iyiydim zil çaldı sınıfa çıktım masama oturdum. Çocuklarla muhabbet ederken gözlerim kararmaya başladı... Camları açtırdım. Baktım kulaklar da gidiyor... Yan sınıftaki öğretmeni çağırttım. O sırada görmüyordum hiç. İstifra ettim. Ambulans geldi. Hastaneye gittik. Bebeğimi ayrıntılı incelediler çok şükür bir sorun çıkmadı. Tan tahlili falan da temiz çıkınca eve gönderdiler. Şimdi evde dinleniyorum.
27haftadayız ilk defa başıma böyle bir şey geldi kızlar çok korktum. Rabbim evlatlarımızı bağışlasın dua edelim birbirimize.. :( ❤
Çok geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun canim ya Rabbim esirgesin
Cok gecmis olsun canim dikkat et iyi olmaniza sevindim
Tansiyonun falan dusmustur canim yada ac karnina falansan o zaman da oyle oluyo gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canim Allah korumuş dikkatli ol ben dustum bile kalcamin üzerine Allah korusun yeter ki yavrularimizi ❤
Gecms olsn cnm tansiyonun dusmustur muhtemelen dikkat et
Çok geçmis olsun canım dikkat et kendine Allah esirgesin dinlen iyicee :)
Canim çok geçmiş olsun rabbim sizi korumuş çok dikkat edin kendinize allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun korkmayın benim düşük tehlikem var onun üzerine birde ayağım kaydı direk düştüm sert bi şekilde Allahın izniyle çok şükür birşey olmadı durumumuz iyi 17+4 günlük olduk tedirgin olmayın Allahın izniyle birşey olmaz :)
Yaaa çok gecmıs olsun Allah korumuş korkunca tansıyon mu düştü acaba?cok dıkkatlı olun gecmıs olsun tekrar
Tansiyon mu acaba canım var mi öyle sorunun
Çok geçmiş olsun cnm dinlen geçer insallah
Ay cnm aynısı aynı haftada bana da olmuştu bende bim de yaşadım gözler gitti aynı senin gibi olmuştum çok şükür doğum yaptim da kurtuldum sanada çok geçmiş olsun cnm
Yaa canim cok gecmis olsun Allah korumus dikkat edin :(((
Çok geçmiş olsun allah tekrarını yaratmasın.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bir daha
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
1,492,030 soru
24,379,931 cevap
348,651 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın