0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba, isteme günü gelin kuaförden gelirken misal onun evinin önünde damatla onu karşılayacak davul zurna olur mu ? Ya da olsa tuhaf olur mu ? İsteme günü gelinin kapı önünde davul zurna olması 

13 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından
Bilmem bir tuhaf geldi :))küçük söz falan olsa neysede isteme yani 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmaz be abartı 

Ama şuan damat gelininn eve giderken meşale yakiyolsr
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Bnce olur niye olmasın
0 oy
(2,581 puan) tarafından
 benim tercihim gereksiz olmamasi daha iyi yani tabi adetleriniz nedir bilmiyorum da 
0 oy
tarafından
Bence olmaz 
0 oy
tarafından
Ay yok ya olmaz bence canım 40 ından sonra koca bulmuşta bakın görün sonunda istemeye geldiler der gibi ☺️
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Evleneceği zaman ilur o şimdi ayıp 
0 oy
(4,538 puan) tarafından
Kuzenim evlenirken istemeye erkek tarafı davul zurnayla gelmişti. Adetleri öyleymiş, Diyarbakırlıydılar. Yöreye göre değişiyor sanırım. Biz de yok mesela. Düğünde olur.
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Bence olmaz. Zaten nerenindi hatırlamıyorum bir yerin adetine göre kız evinin önünde davul zurna çalınmaz bu saygısızlık olarak görülür. Sonuçta ordaki aile duygusal olur
0 oy
tarafından
Çok saçma geliyor. Zaten isteme günü. Sessiz sedasız isteyip bitirilmesi daha mantıklı. Sonuçta sonucu belli bile değil. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Çok sacma olur bence 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Onu bilmiyorumda canım artık damat ve arkadaşları meşale yakıp müzik açıp öyle geliyolar daha dün yan tarafimdaki kızı istediler bu şekil güzel oluyor ama bilmiyorum bana saçma geliyor alisik değilim 
0 oy
(1,571 puan) tarafından

Görgusuzse taraflar tabıkı olur :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 260 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 206 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pinar95 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.

410,708 soru

12,357,948 cevap

41,203 kullanıcı

Kategoriler

...