Eşimle zaten hep anlsamsizlik uyumuszluk yaşardık hep benim zıt ve tersimdir kendisi neyse geçen ay beni aldti ben bnu öğrendim yemin eti ben bişi yapmadım arkadaşım yaptı ben kıza dokunmadim bile sadxe memesini tek dokundum okadr dedi neyse dedim çocğum icn piskoljni icn afetim sonra yine benle kavga eti ben üst kataki kadın halı yikmasina izn vermedim oda diyor birak yikasin sanane ben izn verdim niye benim kapımın agzinda halı yıkasınlar ki gelip geçiyoruz yurcek yermix bile olmuyor 1 hafta küstu kotu davrndi neyse dedim barıştık sonra ben annme gidyorum her gün gidyorum yalan yok annemlerin biraz hastne işi var evde birnin durması lazım 3 gün üst üste gitim akam eve geri dönüyorum eşimde tütü anne gitmicen yüznü gormicen evde oturcak bir daha seni hiç bir yere çıktığını gormicen faln dedi bende bağırdım çağırdım ağzıma ne geldiyse saydım oda aynisni yaptı annemi arıyor gel kizni al dio annem tut gel yürü kizm gidelim dicegine bizi baristirmaya çalışıyor sonra baristiniz bak dedi giti bu adam bana bu kadr şey yaptı sen kizni bıraktın gittin artk daynma gücüm bile kalamdi biraz elime para geçtiği gibi bosanip kendime ev kiraliyp gitmek istiyorum ama İstanbul şartlarida çok kötü evler gecmi çok zor kızlar biraz mantık fikir verin benden daha aklı kadinlarsiniz çok yorgun ve çaresiz bir anneyim :(