0 oy
727 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oglum 19  aylık  kizlar 5 gundur gecikme var. Neden adet olmadım çıldırmak uzereym 19 aydir aynı yontemle korunma oluyor bu sefer neden böyle oldu ayy yeminle stresten uyuyamıyorum. Nolur bana olur diyin böyle eeylerhanile değilm dimi 

26 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Çünkü strese sokuyosun kendini rahat ol 
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Rahat ol canım bir şey olmaz inşallah 
0 oy
tarafından
Ah canim ah kan verdim ne adaklar adadım inşallah hamile değilimdir diye ne kadar dua ettim ama hamileyim Rabbim kimi ister vermez kimi istemez verir nasip meselesi ben daha kalp atışını duymadım ayın 20 sinde duycam o zaman a 9 haftalık olcak hala kabullenmekte zorluk cekiyorum oğlum o kadar yaramaz ki 34 aylık dur diyorum durmuyor hala gece benle uyuyor kardeşin var karnımda beni yorma diyorum yok aksine daha çok yorup bide ağlıyor kardeş istemiyorum diye hayırlısı olsun 
0 oy
(14,414 puan) tarafından

9 gün kadar gecikmisti benim doktora gittiğimde de arada olabileceğini normal olduğunu söylemişti ama tabi herkeste aynı olur mu bilemedim bi test yapmalısın  :)

0 oy
(1,327 puan) tarafından
Bende sürekli oluyor gecikme. Mevsimsel geçişlerde olabiliyor. Korkma yani ve de ne gelirse Allah'tan boş yere sıkıntı stres yapacağına hayırlısı olsun de
0 oy
(195 puan) tarafından
Stres kullanılan ilaç havadan bile değişebiliyor dikkat ettiyseniz bu sebeplerden de olablir test alıp denersen için rahat eder

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 300 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.