0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (291 puan) tarafından
Geçende eşim bir kızı aramış demiştim fecceboktan arama motoruna yazmış diye ben yine dayanamayıp salya sümük ağladım sordum faccebokta gezerken önüme cikti dedi üstüne tıkladım dağa önce İstek atmışım farkında değilim geri çektim dedi  o yüzden kalmıştır dedi valaha billah şerefsizim namussuzum felan yemin etti ama ben yinede içimdeki olanı sindiremiyorum 

Tavır koymak istiyorum çünkü benim eşimin çok yalanı var  saydam bitmez belki doğru diyirdur ama benim içim kabul etmiyor   sizce nasil biri olmalıyım cünki ben hemen kaniyorum 

3 Cevaplar

+2 oy
(3,565 puan) tarafından
Kanmıyorsunız,  kanmak istiyorsunuz. 

Yalanı çok diyorsunuz, bunda da yalan söylüyor. Ama sonuç .... 

Ayrılamayacaksanız, ağlayacaksanız, bi davranış değişikliği gösteremeyecekseniz telefonunu karıştırmayın, sorgulamayın. Üzülüp üzülüp yeni üzüntülere yol açıyorsunuz. Eşim gördü ama bişey demedi diye düşünmeye başlıyor. Bu da daha ileri gitme cesareti vermekten başka işe yaramaz. 
(5,455 puan) tarafından
Her bir kelimesine ayrı ayrı ayrı katılıyorum
(291 puan) tarafından
Sürekli çalışıyorum ek iş yapıyorum

Diyor evt yapiyorsun diyorum ama başkalarının videolarını izliyorum başkalarını. Profillerine giriyorsun dedimm.    Ve banaaaa ne dedi.   Sizce.              Küfür hakaret birşeyler yere vurma yine haksiz ben oldum   .......        .........
(5,455 puan) tarafından
Bacım kocan beş para etmez. Senin yerinde olsam kesin boşanırım. Küfür hakaret olan evde saygı olmaz. Saygı yoksa huzur olmaz. Ama yapamam boşanamam ya da boşanmak istemiyorum diyorsan da bakıp görüp kendini üzmeyeceksin
(291 puan) tarafından
Ben çok hataliyim kendimi nasıl küçük düşürmüşüm bu zamana kdr vurdukça vuruyor bana nasıl görmezden gelirim ben bu durumu kabullenememisim ama dağa ileri gitmeden ele Alicamm önüme yoluma bakicam
-Reklam-
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Eşimin telefonunu sosyall medya hesapları ni karıştırmaya korkuyorum karşıma birşey çıkarsa diye en iyisi bakmamak gerçekse yalansa diye kendimi yormak üzmek istemiyorum çünkü 2 çocuğum var bu sefer benim hal ve hareketlerimden onlarda etkileniyor oğlum büyüdü artık babasıyla en ufak tartışmamız da hemen sorar anne babamla küsmusun . Yani kısaca canı cehenneme diyorum 

Sen takılma bakma yapan her zaman kendine yapar derim ben 
(291 puan) tarafından
Dağa 3 yiilik  evliyim 2yasinda oğlum var para biriktirmeye gelince 200 TL harcama yapsam ne aldın diyor ne harcadın lafını yapıyor hapis gibiyim köpek gibi verirse yiyecem vermezse yemem o misali gerçek yüzünü sonradan gördüm herkes gibi severek evlendim
(291 puan) tarafından
Düşünmüyorum çok sağolun derdimi anlatacak kimse yok bana akıl verecek şimdi silkenmem gerek olan çocuğuma olacak yoksa kendimi de geçtim
(8,461 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ya bosucaksin yada ömrünün sonuna kadar devam ediceksin
(291 puan) tarafından
Bakalım rabbim ne derse o kimse boşanmak için evlenmez inslah düzelir inslah boşanmak olmaz ki olursa bakicam yoluma oğlumla
(8,461 puan) tarafından
Orası öyle ama mutsuz bir evlilik gözü dışarda olan bir adamla da zor gider bu iş ozaman gözünü kapatıcaksin yapicak bişey yok
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Kendini kandırmak istiyorsun çünkü asıl sorun burda birşey yakalayıp o adamı kapının önüne koymayacaksanız macera arayıp telefon kurcalamayın adam zaten biliyor e seside çıkmıyor iki ağlayıp sonra unutuyor diyip dahada fazlasını yapıyor neden yani bırak karıştırma kendine eziyet edip bu pozisyona düşeceğine 
(291 puan) tarafından
Ben beni aldattığını düşünüyordum

Hissettim tavırlarından telefonunu karıştırdım evet doğru birini araştirdifigini da gördüm

Evet ne yapıp ne yapmayacağıimi bilmiyorum dedigin gbi daha ellemicem bakalaim sonu nereye gidecek
(7,453 puan) tarafından
Sadece bunu yapma kendine inan bir zaman sonra ağlaman bile eşine kuru gürültü gibi gelecek aman ağlayıp sonra eskiye dönüyor diye düşünecek ha şüphenin peşinden gidip sonrada ayrılacaksan bilemem

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 270 göst.
27 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu

413,222 soru

12,441,175 cevap

45,991 kullanıcı

Kategoriler

...