0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (5,112 puan) tarafından
Kizlar evim daginikti mutfaktan baslamistim toplamaya oturma odamda oglum biskuvi yemis kirintilar vardi perdeyle oynamis perdeyi kornisten cikarmis o oylesine uyutayim diye salliyordum yastik oyle yerde kalmisti oyuncak harıltisi zaten öyle  ayy keske ilk oturma odasindan baslasaymisim cok utandım ya bir de unitem tozlanmis belli oluyordu tozları mutfakta baslayım demistim ilk rezil oldum valla bu kadında ne dagınıktir demistir 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,598 puan) tarafından
Bendede ne zmn evde biseyler biterse gelirler 
(924 puan) tarafından
Tek bende oyle oluyor sanıyordum:))))
(5,598 puan) tarafından
Yok vala bn varım bide işin değişik yani tatlı falan yaparım bı güzel yeriz yine aynı vaka ;)  artık evde zula yapym mapEmeleri
(924 puan) tarafından
Vallaha ayni ben ne zaman ev dolu olsa tatli kek olsa kimse gelmez ne zaman bos olsa misafir eksik olmaz
-Reklam-
+1 oy
(2,523 puan) tarafından
Hiç şarşmaz inaki hep öyle olur .birşey olmaz cocuklu ev
0 oy
(4,155 puan) tarafından
Yaaa çocuklu ev dağınık olur diycem ama inan ben de çok takıyom bu olayı. Topluyken temizken kimse gelmez ama ne zaman eksik olsa dağınık olsa biri damlar. Ne edelim sağlık olsun Allah başka dert vermesin. Diyeydin ben de mutfaktan temizliğe başlamıştım bugün diye 
(5,112 puan) tarafından
Mutfagı topluyorum dedim ama taktım ama biraz da uzüldüm sabahtir ugrasiyorum cocugu uyutayim oyle baslayım diye o da anca uyudu iste
0 oy
(9,429 puan) tarafından
Beni anlatmışsın nefret ediyorum bu durumdan 
(5,112 puan) tarafından
Utandım bende ya
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Haber vermeden mi geliyorlar çat kapı
0 oy
tarafından
Bedenini temiz tut ölüm gelir evini temiz tut misafir gelir demişler :) benim ev arkami donmeden dagiliyor oglum sagolsun iyi ki gelen gidenim yok sen de takma ya cocuklu ev 7/24 duzenli kalmaz zaten

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 155 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

404,725 soru

12,123,774 cevap

36,479 kullanıcı

...