0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 5 katlı binada oturuyoruz apartman çevresinde araba koyacak yer yok arka tarafta üstü kapalı yer vardı bebek arabasini koydum gelip birisi çekmiş üst komşulardan yağmur yağacak diye oraya koydum motorunu koymuş geçen günde birisi araba park etmiş oraya Çekip evin önünde kucuk toprak var bir kişi heryere istediği gibi soğan yaprağı ağaç falan dikmiş böyle olabilir mi ya geçen yıl az yere diken bu yıl her yere dikmiş ve aşağıda ateş yakmak normal mi binada balkonuma çamaşır seriyorum sormadan ateş yakiyorlar is Duman evime geliyor normal mi bunlqr 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şikayet te bulun bence 
-Reklam-
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Bunların hiçbiri normal değil ama demek ki normal olmayanlarla yaşamak zorundasin benim gibi
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Maalesef her binada olan şeyler bunlar. 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Bunların hiçbiri normal değil yöneticiye şikayet edin eğer siz de orada bir ev sahibi iseniz sizin de hakkınız var bundan rahatsız olduğunuzu söyleyin
0 oy
(733 puan) tarafından
Zaptıya söyle 
0 oy
(13,127 puan) tarafından
Canım bahçeye ekilen şeyler kim ekerse eksin apartmana aittir, itiraz edilirse dikilmez. Aynı şekilde ateş yakılmasından rahatsızsan evine giriyorsa uyaracaksın. Apartmanda yaşamanın belli kuralları var. Buna herkes uymak zorunda
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Bunlar normal değil ama komşuların anormal
0 oy
(748 puan) tarafından
Normal degil tabiki Apartmanı müstakil ev sanmışlar.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 460 göst.
0 oy
12 cevap 425 göst.
18 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,074 soru

12,329,936 cevap

39,195 kullanıcı

Kategoriler

...