0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebeğim 17 aylık geceleri hala mama için uyanıyor bıraktırmak istiyorum Ne yapabilirim

7 Cevaplar

0 oy
(5,312 puan) tarafından
Valla bizimki 3yaşında hala sütü birakamadik birazcik bekliym bende :) 
(1 puan) tarafından
Mama ya uyanınca uykusu kaçıyor bazı geceler  uyanmıyor sabaha kadar deliksiz uyuyoruz ama mama olunca olmuyor çok agliyor
(1 puan) tarafından
Bir arkadaş tavsiyesi  bence sizde biran önce  birakmaya gayret edin
-Reklam-
0 oy
(9,072 puan) tarafından

Vermicen:) uc gece aglickkocakta mucakta bi sekilde geri uykuya dindurceksin. Sonra zamanla alisiyor. Memeyi biraktirmak binlerce kat kat kat daha zor cunku bagimlilik yapio meme. Bende 17 aylikken braktirdim 26 eylulde braktirdim. Yeni yeni uykular duzene girio ilk zamanlar mamaaa mamaaa diye uyanip inliyordu :) memeye mama diyodu

(1 puan) tarafından
Ama  çılgınlar gibi ağlıyor apartmanı ayağa kaldıriyor
(86 puan) tarafından
Ay bu benim oğlum bende biraktirmaya calisyorum vermedim mi apartman ayağa kalkıyor
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Biraktircam diye neler etmedim ki su da verdim kanmadi 2 yaşinda hala istiyo gece uyanir geceyi atlatsam sabaha karsi tekrar mamaaaaa mamaaaaa başlar aglamaya bende şaştim valla 
0 oy
tarafından
Bende 17 aylıkken mamayı kestim artık vermiyorum. Ama gece uyanmalarına çözüm bulamadım biberon istiyor mutlaka. Normal süte biraz su katıp veriyorum veya çocuk devam sütü veriyorum. Birşey vermeyince krize giriyor asla uyumuyor 
(15,243 puan) tarafından
Bende devam sütü veriyorum gece iki kere. İçmeden yatmaz diye düşünüyorum çünkü hepsini bitiriyor 200ml. İçip geri uyuduğu için tembel oldum
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Birkaç gece verme onun yerine süt ver alışır
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Azaltarak biraktir canım gece beslenmesini çoktan kesmeliydi 
0 oy
(1,593 puan) tarafından

Bence acele etme onlar bilir ne zaman gece yememesi gerektigini :) ben hep akısına birakıyorum düzene giriyor bi süreden sonra.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,912 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde htchyl (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.