Ben durum attım kızımı maşallah ve diğer şeyleri yazmış sağol dedim günlük konuşuyoruz yani baya süredirli arkadaşım. Ama şu yönden acayip sinirimi bozdu ve sizde olsanız üstünüze alınmaz mısınız diye bir sormak istedim. İlk defa bir nişana katıldı durum attı ve normalde evden çıkmaz yani neyse nişana gitmiş ve durum attı banada resim attı bende çok tatlı olmuşsun nazar boncuğu emojisi v.s şeyler yazdım neyse bir tane daha durum onada içlerinden en güzeli sensin dedim ama maşallah demedim daha doğrusu aklıma bile gelmedi akşam oldu ben başımı kaldıramıyorum nazara geldim heralde dedi sana nazar duası okurum okudum dedim. Sağol insan bir maşallah demez mi bir türlü nazar değdirenlerden kurtulamıyorum dedi ona daha cevap vermedim ama bana doğru kastettiğini düşünmüyor değilim kırk yılda bir durum atmışsın güzel olmuşsun seni o kadar övmüşüm içten neler demişim bunu demesi ne kadar doğru Allah'tan hergün durum atmıyor sizce ben buna ne demeliyim ve arada böyle bazen saçmaladığı oluyor temiz bişey demek istiyorum kendine gelsin diye sonuçta alınmamam elde değil ve bana çarpıttı gibi düşünüyorum ne desem sizce kızlar bu laflarına karşılık?