0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (1,446 puan) tarafından
Ben durum attım kızımı maşallah ve diğer şeyleri yazmış sağol dedim günlük konuşuyoruz yani baya süredirli arkadaşım. Ama şu yönden acayip sinirimi bozdu ve sizde olsanız üstünüze alınmaz mısınız diye bir sormak istedim. İlk defa bir nişana katıldı durum attı ve normalde evden çıkmaz yani neyse nişana gitmiş ve durum attı banada resim attı bende çok tatlı olmuşsun nazar boncuğu emojisi v.s şeyler yazdım neyse bir tane daha durum onada içlerinden en güzeli sensin dedim ama maşallah demedim daha doğrusu aklıma bile gelmedi akşam oldu ben başımı kaldıramıyorum nazara geldim heralde dedi sana nazar duası okurum okudum dedim. Sağol insan bir maşallah demez mi bir türlü nazar değdirenlerden kurtulamıyorum dedi ona daha cevap vermedim ama bana doğru kastettiğini düşünmüyor değilim kırk yılda bir durum atmışsın güzel olmuşsun seni o kadar övmüşüm içten neler demişim bunu demesi ne kadar doğru Allah'tan hergün durum atmıyor sizce ben buna ne demeliyim ve arada böyle bazen saçmaladığı oluyor temiz bişey demek istiyorum kendine gelsin diye sonuçta alınmamam elde değil ve bana çarpıttı gibi düşünüyorum ne desem sizce kızlar bu laflarına karşılık? 

9 Cevaplar

0 oy
(1,028 puan) tarafından
Durduk yere bir yerlerini kaldirirsan olacağı bu ne bu manken falan mi
(1,446 puan) tarafından
Ya ben kötü niyetten değil ki kaç senelik arkadaşım hoşuna gider diye söyledim ve gerçekten güzel olmuştu neden birşey demeyeyim ki böyle kötü düşüneceğini bilsem hiçbirşey demezdim ama
(1,028 puan) tarafından
Belli ki senin onu gördüğün gibi o seni öyle görmüyor bacım üzgünüm
(1,446 puan) tarafından
Ne desem peki en sona nazara getiren insanlardan kurtulamıyorum demiş ona birşey demem lazım içim rahat uyuyamam yoksa
(1,028 puan) tarafından
Onu bilmemde ama senjn fazlalıklarından kurtulmanin zamani gelmiş kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Yalandan söyledim yav ne nazarim değecek derim şakayla karışık. 
0 oy
tarafından
Hasbam ona kadar kimlere değer nazar kendini fazla abartmış bence burda sacmalamis hatta kimsenin işi yokta ona nazar degdirecek öyle mi Allah'm yaa sende sakayla deseydin ya kiz kendini fazla abartma sana kadar bana nazar değiyor diye:))
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Iyıce sacmalamış dünyada bıtek kendımı kalmiş milletın işi yok kendıne nazar değecek madem bukadar korkuyor nazardan atmasım durum ozamn
0 oy
(18,781 puan) tarafından
Nazar değecek kadar güzel değilsin ama yine de sen bilirsin diyesim geldi :) 

Sen demede yine 
0 oy
tarafından
Aaa bu yazgül mü yoksa hani o çok güzel olan jsjdjjd

Yemişim güzelliğini peh peh peh
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Bacım kimsenin gotunu kaldirmican böyle sonra kendilerini birşey zannederler 
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Nazar değmesi için içten söylemem lazım merak etme benim nazarim sana değmez de gülen emoji koy bence 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Benimde komiğime gitti dugundeki 100 kişi değilde senin mi nazarın değecek jsjsjs yok yani çok mu güzel kız kimisi de abartıyor haa 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 634 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 456 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 341 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 416 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu

412,345 soru

12,412,740 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...