Arkadaşımın 2.ci bebeği oldu şuan 1 yaşına yakın geçenlerde konusu acıldı artık düşünmüyoruz elimde olanları ihtiyaç sahiplerine veriyorum fln demişti .Puset var onuda ihtiyacı olan birine vericem dedi.Benimde bir arkadaşım hamile.Benim kızımda kullandığim puset var ama ben elimden cıkarmak istemiyorm.Bu zamana kadar kime ne versem geri gelmedi.İstediğim zamanda hep ben kötü oldum.Onu benden istedi esimde vermek istemedi hep sorun yaşıyoruz bir şey veriyoruz ama geri gelmiyor dedi.
Bende diğer arkadaşımla konuşurken ağzını aradım.
Sende puset var onu napmak istiyorsun dedim.İhtiyacı olan birine vericem ama bulamadm dedi.Bende bahsettim bu konudan dedim eğer istersen bir arkadaş var.Bana sordu ama ben şuan vermek istemiyorum geri gelmezsede isteyemem dedi .
Yaa ben onu letgoya attım alan olmazsa veririm dedi .
Yani ilk ihtiyacı olana vericm dedi.Sonra letgoya attım dedi.Ben zatn versin demiyorm ama daha önce konu açıldığı için.Benimde aklımda kaldı söylemek istedim sonra pişman oldm.Baskası için istediğime kendim için bile asla kimseden birşey istemem.
Siz olsanız kullanması için verirmiydiniz?
Eşim istemiyor bana kalsa belki yine verirdim ama daha önce çok şeyler verdik kanguru,Reflü yatağı vs. Gercktn hiç biri gelmedi smdi alsak çok pahalı herşey bilemedm oyüzdn