0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (2,353 puan) tarafından
Kollarım mosmor sol omzuma olan gücüyle de yumruk attı boğazımı sıktı bıraktı çocuğumun karşısında sadece güzel bir gün geçirmek istemiştim göl havası almak istedim burda kimse yok arkadaş yok komşu yok akşama kadar evin içinde kendi gece gidiyor gündüz ful evde istiyor kahvesi çayı herşeyi hazır olsun akşama kadar oğlumla ben evdeyiz kendi sıkılır aile apartmanı kendi ailesi iner konuşur arabasına biner gider ben bunun ailesiyle konuşmuyorum samimi oldum noldu evi karıştırmaktan başka bir ise yaramadılar neyse sâdece güzel bir gün geçirmek istedim ne işin var otur evinde deyince tartışma çıktı kolumu kanadımı kırdı kocam olacak pislik 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artık kendi kocamda dahil bütün böyle olan kocalardan nefret ediyorum hatta iğreniyorum güçleri nedense hep kadınlara yetiyor 
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
Canım senin hiç mi ailen yok hiç mi kimsen yok bunlara hep mi boyun eğmek zorundasın.... Hiç akraban fala. Yok mu sana yardım edebilecek biri çocuğun olabilir bu çaresizlik demek değil ki? Çocukların kaç yaşında 
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Cocugunkac yaşında 
0 oy
(15,931 puan) tarafından
Elleri kolları kırılsın inşallah rezill herifff.....

Kurtulmanın bı yolunu bulman lazım bosanamam demişsin ama canına yazık o çocuklara yazikk...
0 oy
tarafından
Şimdi kollarını kırdı mi senin doktora gitti. Mi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 458 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.
17 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meryem miray (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Omerannesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...