0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Kizlar kışın soğuk odada camasir kurutsam olur mu kalorifer açıp kapatı kapatsam koltuklarım ve yemek masam var birsey olur mu yada balkonum açık  balkonum perde aldim perde kapatsam kurur mu sizce hangisi olur 

8 Cevaplar

0 oy
(1,722 puan) tarafından
Ben simdiden astim bile odaya ama benim yaniyor butun odalar kuruyor  yerden isiniyorl petek yok
(1,541 puan) tarafından
Bizim bir oda soğuk ve büyük hiç kimse o odayı yakmıyor kızımda her yeri geziyor kiza dokunmasın icin çözüm arıyorum
(1,722 puan) tarafından
Yani baya geç kurur gibi ama cocugun oldugu yerde kuruması iyi degil mecbur cocugun girmedigi odada kurutcan kurutma makinesi gibi bir imkanin yoksa arada cami acarak havalandirirsin camasir serdigin odayi
(1,541 puan) tarafından
Kurutma makine yerim yok canım
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Yani camı açsanız odanın eğer kimse yoksa orda kimse oturmuyorsa  kapiyida kapatirsaniz kurur iki güne ama balkonum var diyorsunuz en mantıklısı balkona perde asıp orda kurutmak 
(1,541 puan) tarafından
Içeriye yağmur gelir balkonum açık perde kapatsam bile az geliyor
0 oy
(104 puan) tarafından
Geçen ben yaptım hepsi igrenç koktu yapmayın bence
0 oy
(13,092 puan) tarafından
2 3 günde zor kuruyor ben yıllardır öyle yapıyorum acil kuruyacaksa salona koyuyorum 
0 oy
tarafından
Bende kışın öyle yapıyorum 
0 oy
(3,958 puan) tarafından
Ben balkona asıyorum havalar serinledi artık kurumuyo yakında odaya asmaya başlarım icerde daha çabuk kuruyo
0 oy
(5,231 puan) tarafından
Ben cocuktan once bos odayi kullaniyodum. Ama benim odam oglene kadar gunes aliyodu onun cok etkisi oluyodu. Kisin kapli havada 2-3 gune anca kuruyo. Bi de evin ici cok toz oluyo. 

İmkanin varsa kurutma al derim. Hele cocukla buyuk rahatlik.
(1,541 puan) tarafından
Yerim yok canım kurutma icin
0 oy
(211 puan) tarafından
Bende yıllardır aynı şekil kurutuyorum yaz kış çünkü evin balkonu yok denecek kadar küçük hep kullanmadığım odada kurutuyorum peteği açmıyorm ama camı genelde dik açık oluyor yoksa havasız nemli bi koku oluyor ama cam açık olunca hiç kötü koku olmuyor sadece kuruması 1 veya 2 günde anca oluyo
(1,541 puan) tarafından
Ama benim o odam çok soguk
(1,541 puan) tarafından
Petek yakıyor musun
(211 puan) tarafından
Yok o odanın peteği kapalı nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbuldayım bura çok çok soğuk olmuyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 228 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (210 puan) tarafından soruldu