Teyzem annemi aradı şimdi bugün öğlen 1 de ekmek beklerken yaşlı bir adam 3. Sınıfa giden kız çocuğunu gel sana para vericem diye çağırıp dizine oturtmuş teyzemde ilk baş yanlış anlamamış sonra bakmış ki adam kızın özel bölgesine elini sokup sonra kendi özel bölgesine elini sokmuş ekmekte bekleyen adamda bunu görmüş sonra teyzem şokla kalakalmış kendine gelmiş adama birşey yap demiş korkmuş adamda abla bende anlamadım ki demiş kız sonra parka koşmuş teyzem kızın arkasından gitmiş kızım o adam sana ne yaptı demiş kız da bir şey yapmadı demiş egerki anlatsa diyor babasını tanıyor mahalleden gidip elinden tutup polisi arayıp babasına anlatacak çocuk birşey yapmadi diyince çocuğa birdaha o adam çağırır gidersen seni babana söylerim çok kızarım demiş ekmekteki adamda arkadan gelmiş abla takip edicem birdaha yaparsa telefona çekip ihbar edecem demiş teyzem telefon olsa çekip gösterecem polise çocuk birşey yapmadi diyince hiç bir şey yapamadım ailesi iftira atiosunuz der polis inanmaz dedi uyuyamıyorum ya oğlum gözümün önüne geliyor biz evlatlarımızı nasıl koriycaz ben bu durum için ne yapabilirim uzak olmasam yarın gidip o saatlerde bekliycem o adamı parçalayacam yemin ederim