0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkese merhaba. 8 yıllık bir arkadaşım var. Kendisi kötü birisi değil. Fakat özellikle son dönemde aramızda olan şeylerin toplamından dolayı ondan çok soğudum ve uzaklaştım. Artık onu özlemiyorum ya da nasıl desem samimi bulmuyorum. Böyle düşman gibi olmak istemiyorum fakat her gün konuşuruz sık sık buluşuruz bunun ciddi manada azalmasını istiyorum. Sizce kırmadan incitmeden bunu nasıl sağlarım ?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İsim var çocuk hasta eşim evde diyerek
tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Arayinca müsait deilim de kapat evine davet etme o seni davet edince bir bahane bul gitme böyle olur anca kirmadan
tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Ben bahaneleri sevmiyorum sirek sebebini söylerim canım 
0 oy
(442 puan) tarafından
Benimde 10 yıllık arkadaşım.. lise arkadaşım

Direk kestim muhabbeti soğudum mu bilmiyorum ama son zamanlarda hareketleri yapmaciklasti yakında hissedemiyorum.. seviyorum ama çok kırgınım.. yazarsa cevap verme ararsa açma böyle böyle irtibat kesiliyor 
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Aradığında açma.sen de arama bı aradı iki aradı aaa duymadım Falan dersin yada konuşurken kısa kes zil.caldi çocuk uyandı şu bu buluşmak istediğinde başka.bahaneler bul anlar zaten s.alak değilse 
0 oy
(2,706 puan) tarafından

Ben kendi adıma konuşayım lafı eğip bükmeden derim direk artık beni arayıp sormanı istemiyorum seninle arkadaşlığıma son veriyorum diyerek keser atarım ne gerek var Birgün ötele iki gün ötele nereye kadar kökten çözüm varken 

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Kırmadan yapmak istiyorsan önce ara ara buluş sonra bahaneler uydur sonra sessizse uzaklaş :)

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 78 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
12 Şubat 2024 Aile kategorisinde Elif.alparslan (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,000 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
22 Mayıs 2024 Aile kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu