0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından
Kızlar bu kanala nasıl bir şey ve kaçıncı günde olur hiç başıma gelmediği için bilmiyorum açıkçası normalde korunuyorum doğum kontrol hapı ile ama 2 gündür ilacımı almauı unuttum ve ilişki de 2 gün önce oldu bu kadar hızlı olur mu 

Hiç ağrım yoktu ve ilacım da daha var 7 tane yani daha adet günüme var bugün dılardan geldikten sonra küçücük iki damla kahverengi kan vardı iç çamaşırımda adet olduğumu düşünüp akşamüstü 5 gibi ped taktım bu saat oldu 1 damla kan dahi gelmemiş baktım geliyor mu diye o da yok bu dediklerim 2 günde olacak şey mi ya da ne bileyim yani 

Birde arada saniyelik minik bir ağrı girip çıkıyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tam hamilelik olacağı zaman olur ilk zamanlar olur sen istersen bi test yap 
(2,209 puan) tarafından
Sağol canım garip şekilde regl oldum  daha ilacım da vardı ama
-Reklam-
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Benim buna benzerdi birkaç gün geçsin test yap nasip
(2,209 puan) tarafından
Regl oldum canım teşekkür ederim
0 oy
(2,522 puan) tarafından
2 gün çok kısa bir zaman bir hafta sonrasında filan yerleşme kanaması olur bunu Doktorlar söylüyor zaten belki başka bir sebepten kanaman olmuştur
(2,209 puan) tarafından
Benimde kafamı o karıştırdı ilacıma da daha vardı ama regl oldum sabah teşekkür ederim canım
0 oy
(99 puan) tarafından
Ben sağlıkçıyım canım o hapı içmediğin an beraberlik yaşıyorsan eğer birde üzerine iki gün koruma hapını almadiysan hamile kalma olasılığın yüksek sperm rahime girdiği an ve yerleşim olursa o ilacı icsende fayda etmez bende gebeyim 6 haftalim ama biz korunmadık benim belirtim soyleydi adet olucak gibi ağrı rahmim de adet olurken ılık ağrı olurcasina ağrı iğne batarcasina karnım da ve rahmim de saniyelik bir irkilme ağrı oluyor du
(2,209 puan) tarafından
Aynen canım ilacımı 3 gün oldu almayalı 3 gün öncede birliktelik oldu ondan şüphe ettim ki ilaca göre de daha var 7 gün ama adet oldum bu sabah aman bebeğim küçük daha 10 aylık onda da hiçbir belirtin olmadı adet olmamak dışında
(99 puan) tarafından
Kanama adet kanaması yani şuan geldimi kanamanız
(2,209 puan) tarafından
Geldi geldi canım 2. Gün bugün
(99 puan) tarafından
Hadi gözün aydın diyelim ozaman bebeğin ufakmış zaten

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 753 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 36 göst.
+1 oy
1 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,456,836 soru

23,901,606 cevap

322,480 kullanıcı

...