Kızlar ben ne alsam önce eltim ve görümcem kınıyorlar sonra aynısını yapıyorlar.Evim konusunda öyle eşime yaptığım hareketlerde onlarda aynısı uyguluyorlar kendi eşlerine ki gelip yine söylüyorlar. Ortak arkadaşlarımiz var hayatta arayıp sormazlar ben onlarda ne zmn bir durum atsam beraber olduğumuzu bilseler arayıp soruyorlar ki karşı taraf bile anlıyor artık
Okulu bırakmislar hayatta okul ile bağları olmazdı hatta bana görümcem dediki "eşim kıskanç calismama karşı diyor" bende bu Lafa karşılık dedimki "eşim bana güveni tam" yani ters köşe yaptım "yok eşimin bana güveni tamda çevreye guvenmiyormus" falan dediler şuan onlarda okullu
Lazere asla gitmezlermis eşleri kızarmış çok kinarlardi ben gittim onlarda kendine lazer yeri arıyorlarmis
Daha gülüyorum komigime gidiyor ama bu kadar fazla taklitte delilik fazla takıntılık diye düşünüyorum ben bu durumda dahada gözemi soksam yoksa artık yaptığım şeyleri saklasam mi bilemedim . Aldığım şeyleri saklayınca aman bı onda mi var diyorlar göze sokuncada aldığı herşeyi gösteriyor diyorlar halbuki hemen taklit moda geçiyorlar Sebebi ne yani beni bu kadar ciddiye almasınlar istiyorum