0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından
tarafından kapalı
 Eşimin komşusu bundan kaç sene önce. Adam oğlu için kız istiyor karşı taraf kızı veriyo bir altı ay falan kız ve çocuk nişanlı kalıyor. Düğün oluyor herkes düğüne geliyor oyunu falan filan sonra akşam oluyor gelin odasında çocuk odaya gireceği sırada çocuğun babası diyor ki çekil ben gireceğim diyor herkes şok adam diyor ki bu kızı ben kendime istedim diyor yani kayınpederi kızı aslında kendisine istemiş oğluna almış gibi yapmış kız gerdek gecesi bu kızı ben kendime istedim diyor damak şok kaynana şok ev de kavga çıkıyor kayınpeder oğlunu karısını dövüyor işte ve gerdek odasına gidiyor ....  Damat ve annesi diger odada iken ******** kayınpeder gelin odasında gelinle geceyi geçiriyor . Sonra geline başka ev aciyo şuan gelin başka evde  .ben duyunca şok oldum kayınpeder resmen gelini ni kendine kadın olarak getirmiş 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından

İyi bir senaryo :woot: kim bilir daha neler okıyacaz burda. Bu kızın bir ailesi yok mu? Kızın kendi aklı yok mu? Kaçamıyor mu? Her şeyi geçtim üç kişiler tutup o adiyi Bi güzel dövüp elini kolunu kıramıyor mu kimse?

-Reklam-
0 oy
(903 puan) tarafından

Af edersiniz ama yuhh suan kalakaldım dogrumu inanamıyorum :O

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Ben şok ama bu gerçek değil bence
0 oy
(13,056 puan) tarafından
Muz cumhuriyeti mi orası hangi topraklar abla gelin de razı o halde buna. Ayrı ev açtı dediğine göre
0 oy
(828 puan) tarafından

Güzel uydurmuşun kızda kim gelirse gelsin kabulum mu diyor:))) siz inanmışınız bari buraya yazmayın buna inanacak sizden başka kimse değil.  Vaktiniz böyle hikayelere uydurmak için çok fazla sanırım. Oğlunu kaynanasını dövdu yazmış ya 3 kişi bir olsa adamı yamulturlardi ama senaryo gereği böyle olmuş olsun:)

0 oy
(1,648 puan) tarafından

Ne yalan söyleyeyim pek inanamadim:getlost:

0 oy
(2,521 puan) tarafından
Aman Allah'ım bu gerçek mi
0 oy
tarafından
2 post olmuş 
0 oy
(4,983 puan) tarafından
Filmi var beee bunun tovbe tovbe