0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Herbalife kullanan var mı aranızda nasıl sonuç aldınız? 

10 Cevaplar

+1 oy
(12,771 puan) tarafından
Bende araştırdım 5 verip bırakınca 10 aliyormussun onun için normal diyet yapıyorum 
(582 puan) tarafından
Spora yeni yazıldım belki Bi süre sonra sonuç alırım ama bilemiyorum diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum suan için cünkü baya diyetle alakalı araştırma yaptım az çok ne yapılması gerekiyor biliyorum tabi her bünye aynı değil illa ki diyetisyene gidince bana göre bir liste olacak ama sonuçta hamilelikte sonra aldığım kiloları kendim verdim hem hamile kalmadan öncede aslında diyet yapıyordum o zamanda 10 kilo verip hamile kalmıştım yani yanlıs yaptığımı düşünmüyorum. Dün bir yazı okudum en uzun hangi kiloda kalırsak bünyemiz o kiloya alışkın oluyormuş ve o kilodan aşağıya çok zor iniyormuş bende suan 2 yıl kadar 80 kiloda kalmıştım suan aynı kiloda takıldım doğru bence bu durum. Ne yazık ki :(
(12,771 puan) tarafından
Şuan 80 kg sun yani olsun spor eminim güzel sonuç vericem tir
(582 puan) tarafından
Evet 80 umut ediyorm spor işe yarasın diye Bi 10 kilo daha versem yeter ya boyum uzun zaten göstermiyorum fazla kilomu ama işte ben biliyorum ya yetiyor :D
(12,771 puan) tarafından
Verirsin inş ümitsiz olma
(582 puan) tarafından
Ümitsiz değilim de sabırsızım biraz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkadaslarim kullandi uzun bir donem canim. Pek dikkat etmediklerinden sanırım fayda görememişlerdi.
0 oy
tarafından
O ne canım kusura bakma bilmiyoruma kiloyla ilgili bişeymi
(582 puan) tarafından
Evet canım kilo veren çok varmış
tarafından
Ben almiyim o zaman hiç kilo almaya çalışıyorum :D
(582 puan) tarafından
Kilo almaya calısanlar da kullanıyor sanırım merak ettim bende nası l bir şey
tarafından
Evet evet ablamda satiyo hem kilo aldiran hem kilo verdirenleri var
tarafından
Ben bi araştırayım nasıl bişey canım sağol
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Benim.arkadas kilo almak icin kullaniodu gram almadi 
0 oy
(204 puan) tarafından
Oyle seyler sagliksiz bence canim  :) 
0 oy
(11,201 puan) tarafından

Ben kullandım canım :):D

(582 puan) tarafından
Sonuçlar nasıl acaba :D
(11,201 puan) tarafından
Bıraktık canım 1 sene önce idi pek bi şeyini görmedim azcik gitti bırakınca  yine aldım
0 oy
(99 puan) tarafından
Ben kullandım hiç önermem.verdigim kiloyu kat kat geri aldım.en iyisi diyetisyen e gitmek.
(582 puan) tarafından
Peki bıraktıktan sonra diyet yapar gibi mi beslendiniz yoksa her şeyi yediniz mi neden tekrar kilo aldırıyor acaba onu merak ettiğim için soruyorum yani kilo korumak amaçlı diyete devam edince bıraktığımız da kilo alır mıyız ki
(99 puan) tarafından
Valla ister bu dilim ekmek ye ister 1.ne yaparsan yap alınıyor.ben sabah seyk termo,alovera öğlen yemek.aksam da sabah ki gibi beslendim.guzel kilo verdim tekrar fazlasıyla geri aldim
(582 puan) tarafından
Diyet yaptığınız halde aldınız yani anladım teşekkür ederim
0 oy
(148 puan) tarafından
Ben kullandım 79 kilodan 63 kiloya düştüm ama bıraktığın an hemen almaya basladım dikkat ettim sadece 64 oldum en fazla ama sonra hamilelik olunca suan 75 kiloyum ama tekrar kullanmam tavsiye etmiyorum sürekli aynı kiloda olmak için ona bağımlı olman lazım  bırakınca gelsin kilolar 
(582 puan) tarafından
Ben istediğim kiloya inince bırakıp kilomu korumak için diyet yapmak istiyorum zaten sporda yapıyorum suan diyette yapıyorum 26 kilo verdim doğumdan sonra ama artık ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakıp yediklerine dikkat ederek mi 63 ten 64 E cıktınız
(148 puan) tarafından
Aynn bıraktım sadece yedikleirme dikkat ettim neyin kilo aldırdığını biliyordum yememeye gayret ediyordum yada az az yiyordum en fazla 64 oluyordum bazen hiç bişi yemeyim az yatınca bile geri 63 62  oluyordum suan 74 kiloyum doğumdan sonra kullanmadım ama termal tayt aldım onu deniyorum bide az yiyip su içiyorum
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Ablam diyet ile spir ile ve herbalife kullanarak 18 kg verdi sporu bıraktı 14 kg aldı 
(582 puan) tarafından
Yediklerine dikkat etti mi peki o dönem bıraktıktan sonrası
0 oy
tarafından
Görümcem kullanıyor mama dıyo düğün zamanımda almıştı baya zayıfladı yıne alcakmış memnun cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
29 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZeynepBetul (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 449 göst.
22 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ali'mm (669 puan) tarafından soruldu

409,905 soru

12,323,986 cevap

39,054 kullanıcı

Kategoriler

...