Kızlar şuan aktif Herbalife kullananlar var mı. Şuan kullanan var mı.
Şuan hayatında herbalıfe olan var mı :))
herbalife mucizesi
Bi denemediğin o kaldı bırde onu alayım ah ah bıktım bu diyet işinden
boyle klube gdiyosun
Mersin beslenme kulübü yaz instgramda ora böyle aynıaı resımde gördüm adam bana dedıkı gelmen lazım ilk bir ama sabah 9 da ben nasış gıdeyım gıdemem mümkün degıl.
Nıye gel dıyor kı . Gıtmeden kısa yoldan senden kopya alsam dırek
istikararlimolman lazim iste sana dedigim gibi beslenmen lazim . ara ogun oglen aksam
Resim atabilirmisin canım
Kime dedin kız
Ben de arada içiyorum tadını çok seviyorum
Ve dikkat edersen herbalife de iyi verdiriyor iyi ürün yani ama diyet ve sporlada verirsin kilo ,
Yani forx5 den falan ıyı dimi ben alovera termo ve shake alıcam bayagda para tutuyor ama bır saglıga zararı var mı sence ve gerçekten işe yarıyor mu.
O kadar param da yok kredi kartına alcam artık bir sekılde öduycem yanı bu yüzden değer mı sence aldıgıma canımsu :))
Evet işe yarıyor her hangi bir sağlığa zararlı yok dikkat edersen diyetine ve ürünleri kullanırsan iyi faydasını görürsün @Casperiye de kullanıyor onada sorabilirsin
biz konustuk onla benden baskasindan ekstra bilgi almaya calisiyor😂😬 sadik yarim benim herbalife
Ben dünyanın en zor ikna olanı. Ama ya deneseydım mi diye de içi içini yıyen bir saçma sapan kılolarıyla mücadele eden bir garibim .. Zaten canan onayladı birde baskalarını dinlemek istedım .
1,489,172 soru
24,340,670 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın