0 oy
263 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Hanımlar 2.5 yaşında diğeri ise 4 aylik oldu..

O kadar agresif ve sinirli oldum ki 2. Çocuktan sonra bazen ikisi birlikte agkiyor sinirlerim tavan yapıyor gerçekten küçüğü ağlıyor buyukde ağlamaya başlıyor sebepsiz yere ama bide 2 yas sendromu bi bitmedi o kadar sinir küpü oldum ki çocuğa bagirmamqk için kendimi zor tutuyorum sinirlerim agresifleyorum normal bir durum mu acaba bu sinirlilik..

Büyük ne uyur ne yemek yer yemek yemesi icin biri kucağında olur onun peşinden koşarım hadi yemek ye diye bazende oyun oynatarak yemek yediriyorum tabi küçüğü o zamanda durmuyor oda sürekli kucağımda artık bünyem birseyi kaldırmıyor gerçekten naoicam böyle bilmiyorum bi tek geceleri uyuyorlar allahtan ama gelin bana sorun gününüz nasıl geçiyor doye gerçekten bir *** anlamıyorum ne kahvaltım var ne yemek yemem var olmuyor yetisemiyorum 

Kucugumuz habersizce geldi tabi aslında büyüyünce istiyorduk 2. Yi ama nasip işte olacağı varmış ama tükendim bittim gerçekten arka arkaya olması beni çok yıprattı gerçekten yaşlandım neredeyse eğlenceli hale getireyim diyorum o günü yok olmuyor büyük sürekli huysuz 2 yas sendromundan kaynaklı büyük ihtimalde 2side kız..  

Sizlerin durumunuz nasıl psikolojik olarak...  SIKAYET ETMIYORUM YANLIS ANLASIOMASIN SADECE BEYIN YORGUNLUGU PSIKOLOJIK DIYE BIRSEY KALMADI 

9 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
İstersen şikayet et yanlış anlaşilsin bizde insanız ya valla ben daha karnımdaki doğmadan perişan oldum dört yaşında kızım kudurmuş durumda bir haftadir evde rezil oldum yeminle karnmdaki çocuğun varligina inat etti asla uyumuyo durmuyo biseyi kabul etmiyo sabahtan beri ikinci defa bağırdım catliycam başım gözüm döndü sabahki olay kalktı acıktım dedi muz var tezgahın üstünden al ye dedim sandalyeyi çekmiş ekşi yüz sakız sabah sabah olmaz dedim ortalığı yıktı nevrim döndü bir güzel delirdim sabah sabah smdide su istedi bardağa koydum götürdüm o suyu istemem o su az kızım bi iç yetmezse getircem diyom ama yok ortalığı yikiyo şuan karnımdakiyle yapamadığımi bildiği halde bana eziyet ediyo resmen herşeyi ayağına istiyo sürekli üstüne isiyo kendi kendine midesini bulandırıp kusuyor inan artık kendimi sıkmaktan karnımdaki bebek taş gibi oluyor çok ağrım sancım oluyor 
(139 puan) tarafından
Bende bagirmamak için kendimi zor tutuyorum hemen olay yerinden uzaklaşıyorum başka odaya geçiyorum çocuktur diyorum ama evde birsey olsun sinirimi öyle çıkartıyorum yaşam eşimden sonrada tartışıyoruz vs gerçekten nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum 2 cocuk gerçekten zormuş bide yaşları yakın olucak tam kafa yemelik
(2,935 puan) tarafından
Yaşlarının arası olan ben kız asla çocuğu kabullenmedi ya cidden kafayı yemelik okula gidiyordu bu tatil bizi perişan etti
-Reklam-
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Benim 25 aylık kızım sabahtan beri mızmız ağlıyor hiç bir şeyden memnun olmuyor kitap aldık okuyoruz eh ih uh sızlanıyor. En son patladım kızdım çocuğa. Benimki de çok eziyetli bir çocuktu her şeyi ama her şeyi cok zordu yemek yemeyen uyumayan her şeye ağlayan mızmız memnuniyetsiz felaket diş çıkaran (her diş cıkardiğında yukarki komşu aşağa inerdi bu çocuğun neyi var niye bu kadar ağlıyor ) 5 dk oturup bensiz oynamayan durmayan bir çocuk. Varımı yoğumu çocuğa veriyorum yinede mızmız ağlak tabi huyları mızacı öyle birde 2 yaş sendromu beter olduk. Her gün babası ayrı 2 3 saat oturur oynar bende ayrı 2 3 saat oturur oynarım.  Park istisnasiz her gün 1 saat, yok bizimki bu kadar ilgilenerek bu hale getirdik diye düşünüyorum artık. Bakıyorum bazı ebeveynler çocuğuyla oturup 1 saat oynamıyor ama çocuğun sesi çıkmıyor ne ağlama ne mızmız. Genetik mi desem bilmiyorum benimkinin huyları babasina çekti o da yemek yemezdi mızmız annesinin eteklerinden 3 5 yaşına kadar ayrılmadı kızım da aynı ona çekti. 
(139 puan) tarafından
Gerçekten öyle milletin xoxugu bırakır kendi haline ev işleri yemekleri bile yapar 2 saat durur xocuk sessizce ama bizimkiler yok yani anlamıyorum ben her zaman mi bir xoxuk.mizmiz olur ağlar gerçekten hicbirseyden memnun kalmıyor gözü arkada kalmasın diyorum ama yok yani bizim xoxuklarda sorun var galiba yerlerinde duramıyorsun:)
(3,555 puan) tarafından
Kesinlikle öyle çocuğun huyuyla alakalı. Ben açken bile ağlamayan bir çocuktum öyle mazlumdum. Kızım vara yoga göz kırpsan ağlayan bir çocuk. Arkadaş geldi kızı var benimkinden az büyük ağzım açık kaldı çocuk 4 saat oturup oynadı bi kere annesinin yanına gitmedi. Ben 1 dk lavaboya gitsem kapıda nöbet tutar.  Huy başka bir şey değil her çocuk böyle zor değil ben bunu anladım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ben de 2.den sonra agresif oldum. 3.den sonra biraz toparladım. 4. Yolda artık pamuk gibi olurum inşallah :D 
(139 puan) tarafından
Ciddimisin kız 4 ne :))) Allah bağışlasın  ama gerçekten cesaret isteyen birsey ben kafayı yerim 2 cocukla tam bir tımarhanelik oldum 3de  4de oolurum kesin
(11,027 puan) tarafından
Ben de öyle diyodum ama öldürmeyen Allah öldürmüyo :D sakin ol canım benim. Yaş arası az olduğu için yaşadıkların çok normal. Biraz büyüsün ufaklık rahatlarsın inşallah. Sendrom falan hep geçici şeyler bunlar. Ev işleri için kendini heba etme, çocuk yemiyosa yesin diye peşinde dolanma acıkırsa söyler zaten, ufaklık için oyalayacak oyuncaklar alabilirsen al, mümkün mertebe dışarı çık çocuklarla hiç olmadı sadece yürüyüş yap sokakta dön evine. Bu gibi ufak ufak şeylerle toparlanır her şey. Benim 2 numara hiperaktif olduğu için çok zorlandım yoksa halledilmez değil gerçekten. Sadece mükemmel olsun her şey diye uğraşma akışına bırak ☺
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Benim kızım 3 yaşına gircek sürekli evde stres içindeyim bagırmamamk için kendimi tutuyorm ama elimde değil.Okakar inat ki ilik suyu kaynatım suyunu süzdüm tenceredeki suyu almış biraz dibinde vardı halıya dökmüş bile isteye yapıyor artık kizicagimi bildiği halde.Deliriyorm ozaman bende bir tane olamsina rağmen böyleyim sende iki tane eşim 1 aydır ikinciyi yapalım diyor birlikte büyürler diyor.Ama hiç cesaretim yok heralde huniyi takarım bir tanede daha olursa.Bir açıdan istiyorm ama kızım çok hareketli hiç kimsem yok nasıl baş ederim bilmiyorm.Her bagirdigimda vicdan azabı yasıyorm ama sürkli bağırtmak için çaba sarf ediyor resmen
(139 puan) tarafından
Kuzum sana benden tavsiye gerçekten yapma derim ne kahvaltı yapabiliyorsun ne yemek yiyebiliyorsun ev temizliği diğer işleri bile söylemiyorum buyusun kizinla.ilgilen et gezdir dışarıya xikar vs.. 2. Olduğu zaman 1. Xoxukda eve mahsur kalıyor herseyden geri kalıyor hicccc acele etme keyfine bak derim ben ne zaman aklı eriyor o zaman yap derim hem sanada destekçi olur gerçekten kahve bile içemiyorum sen düşün...  tek xoxukda iyi aslında.. ikiniz arkadaş olursunuz işte..  bekle derim ben xok erken ...
0 oy
(4,552 puan) tarafından
Kendine günde 1 saat vakit ayırabilsen böyle olmazsın, kimsenin yargılamaya hakkı yok. Eşin destekse sana günlük 1 saat çekil odana kitap oku ya da yürüyüş yap. 
(139 puan) tarafından
Eşim çakışıyor malesef hiç erken geldiğini görmedim sabah 8de ise gider akşam 11 gibi gelir hep böyleydi işi ağır  sadece haftaici izni var oda 1 günlük bazen yorgunum diyor dokunmak istemiyorum yorgun uyusun diyorum kendimden biliyorum uykusuzluğu bilmiyorum kendimi düşünmüyorum açıkçası bu beni zorluyor
(4,552 puan) tarafından
Tamam eşinin de dinlenmeye hakkı var ama senin de var. 1 sefer o dinleniyorsa 1 sefer sen dinlen.
0 oy
(7,456 puan) tarafından
28 aylık ve 10 aylık gün nasıl geçiyor bilmiyorum ama düzenli ve planlı olunca sorun olmuyor baktın aynı anda ağlıyorlar aç bir şarkı tamamdır ;)
(139 puan) tarafından
Iyi fikirmiş bu denicem :)))
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Bende aynısını diyorum eşime. Ben böyle biri değildim. Cok cabuk sinirlenir oldum herseye diye l. Iki cocuga yetismek gercekten zor
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Bende bazen sesimi yükseltiyorum insanız sonuçta bizde 
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Patlasakda çatlasakda bi şekilde bakıyoruz canım elden birşey gelmez benim de var 3 çocuk birde erkek o kadar yaramazlar ki bazen ağlama noktasına geliyorum çok bunalıyorum birisi de okula gidiyor üstelik çok yoruldum çok kafama bir huni takıp deli deli gezesim var vallahi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Milkasu (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 852 göst.
0 oy
17 cevap 613 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 620 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu