0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,084 puan) tarafından
25 Ekim'de adetim basladi  28 Ekim'de klomen başladım ve bitince kontrole gittim Dr yumurtalarının büyüklüğünün iyi olduğu söyledi ve ilişki günü belirledi bir dolu bir bos eesim 1 haftalık izne geldi gitti ve bu ayın 15 de de duphaston başladım 6 gün sonra adet olmam lazım hesapladigim da bir tane kızım var ikinci için iki yıldır deniyor ama olmuyor acaba test yapsam çıkar mı bilmiyorum size bir sorayim dedim kızlar kasikarimda hep sancı var bilmiyorum adet olacağım zaman da öyle oluyorum normalde de 

5 Cevaplar

0 oy
(1,985 puan) tarafından
Klomenden sonra çatlatma yaptimi insallah tutmustur bence bekle gününün geçmesini
(1,084 puan) tarafından
Yokyapmado gerek yok dedj ben sordum hatta
-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından
Cnm klomen kaç gün kullandın sabah akşam mi kullandın ? 1 kutumu kullandin bittikten kaç gün sonra ilişki onrdi Dr ? Şuan ayın 11adet gördüm 14de klomen başladım sabah aksam kullanıyorum  bittikten sonra nolcak bilmiyorum hala kullanıyorum 2 kutu yazdı sen kaç kutu kullandın nsl kullandın 50mg ilaç benimki kontrole gidemicem çünkü sıra yok nolcak bilmiyorum ogkece kala kaldım 
(1,084 puan) tarafından
Bana bir kutu yazmıştı bitince kontrole gel dedi yumurtalirim boyunu ölçütü iyi dedi ilişki günü belirledi bir dolu bir boş bir hafta düzenli olsun dedi pazartesi başladı salı günü bitti carsmaaba da duphaston başladım sabah akşam kullaniyorum canım bir kitu yazdı onu da
(345 puan) tarafından
Cnm duphaston ilacı adet söktürücü deyilmi ben öyle biliyorum birde . 11adetim bitti döngü 26 günde bir benim son iki adet tahime göre ise dün bugün yumurtlama günüm 24kadar bende dün bugün ilişkiye girdik adetim 14) bitti ilaca başladım 14 15 16 18 19 günler ilişkiye girdik cnm ben dolu boş şeklinde yapmıyorum saat farkı var sadece bugün kasıklarımda çok ağrı var ara ara giriyor bıçak saplaniyor sanki burdan anlıyorum yumurtlama günüm oldunu ihtahim artı inşallah rabbim sanada bir evlat nasip eder banada hayırlısı ise inşallah oğlum 22aylik birdaha olsun istiyorum 3. İstemiyorum ben kesin kararım oğlum çok yanliz kaldi lojmanda iynucak arkadaşlık etcek kimse yok ogkumun birtane buldum arkadaş baktım aralarında 1yas var oğluma zarar veriyor ikizler birdaha gitmedim . En iyi arkadaş oğluma kardeşi olsun istiyorum
(1,084 puan) tarafından
Oyy inşallah canım benim Rabbim sana da isteyen herkese de bana da inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin gerçekten ben her ay sonunu beklemekten yoruldum
0 oy
(4,328 puan) tarafından
Bende klomen ve duphaston kullanıp hamile kalmıştım adetten önce test yapmıştım ben pozitif çıkmıştı 
(345 puan) tarafından
Cnm adetinden kaç gün önce yapmıştım test ?
(4,328 puan) tarafından
2 gün önce
(1,084 puan) tarafından
Yeni mi hamilesin canım
(4,328 puan) tarafından
Yok geçen sene doğum yaptim şimdi de ikinciye hamileyim
(1,084 puan) tarafından
Maşallah canım sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah
0 oy
(59 puan) tarafından
İlk çocuğun kaç yaşında 
(1,084 puan) tarafından
3 canim
0 oy
(1,965 puan) tarafından
24 gündür bende gecikme var testler kanlar negatif. Duphaston kullanıyorum hala adet olamadim. 
(1,084 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ya isteyen herkese nasip etsin amin
(1,965 puan) tarafından
Amin canım neden geciktigi bilinmiyor adet söktürücü olarak duphaston verdi hala olmadim. Randevu aldım tekrar gideceğim inşallah.
(1,084 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,965 puan) tarafından
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun inşallah
(1,084 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde _Mimoza_ (2,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dilasa (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
0 oy
3 cevap 269 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ikranurun annesi (46 puan) tarafından soruldu

412,968 soru

12,433,250 cevap

45,736 kullanıcı

Kategoriler

...