Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bugun ki ales sinavina giren var mi?
0
oy
100
göst.
19 Kasım 2023
Diğer
kategorisinde
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
soruldu
Ay kizlar ne olacak bizim bu halimiz atanamıyoruz, bir umud yüksek lisansa giriyoruz artık onun da pek önemi kalmadı çünkü herkes yüksek lisans yapıyor gecen yil 1. Yedekteydim olmadi ama vallahi bıktım artık hep okuyucaz da boş mu okuyucaz? İstiyorum ki belirli bir isim olsun artık neden bu devletimiz bize bu zulmü yapıyor. Madem atamayacaksin üniversitelere kontenjan verme her elini sallayan okumasın. En azindan bir işte eli ekmek tutsun. Hem üniversiteler tıklım tıklım hem de verilen eğitim kalitesiz. Resmen niteliksiz egitim veriyorlar. Bu osym nin sinav paraları bile dünyanın parası olmus. Yazık günah her yıl o kadar parayı da alıyorlar. Ne yazık ki....
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
0
oy
19 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Eşimde üniversitede hoca olmak için çabalıyor puan kendisi son sınıf öğrencisi.gerçekten çok zor ales sınavına 1 kere girdi ama istediği puanı alamadı tek ümidimiz de şu şehit yakını olduğu için öncelik veriliyor o da ne zaman olur bilemiyorum tabi …
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya ales sinavi da oyle bir zor ki insanın beynini yakıyorlar. 1. Yedekteydim girdiğim bölümde mulkatta 90 a yakın insan vardı. İlk defa o yıl oyle kalabalık olmus. İnsanlar ne yapsınlar is bulamayınca bari iki yıl daha okuyalım akademik personel olalım diyorlar benim de düşündüğüm gibi. Insallah esin bul kazanır:)
19 Kasım 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah gerçekten kazanması önemli yoksa polislikten devam onu da ben istemiyorum :(
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Kazanır bence ama üniversiteye gidebilir mi, Brnim üniversite evime 15 dk yoksa bende okuyamazdim iki çocukla, bazen hocalarda tolerans gosteriyorlarmis derse gelmediğinde:)
19 Kasım 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Hocalardan tam toleranslı hem okuyor hem çalışıyor hem sınava çalışıyor yani hocaları da bunu görüyor bay yer küçük şehir markette çalıştığı için karşılaşıyorlar :) ona göre de Allah razı olsun davranıyorlar inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Kasım 2023
CANIMMM EVLAT
(
550
puan)
tarafından
cevaplandı
Bölüm ne acabba? Bende girmek istiyorum bölüm birinciliğim var ama bebekten sonra baya bıraktım dersi ve çok üzülüyorum bu kadar okudum bir işe yaramadığını düşünüyorum keşke rabbim bizede hayırlısıyla bir iş nasip etsin
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kendi bölümünden başka bir bölüm istiyorum, kadın ve aile çalışmaları üzerine yüksek lisans düşünüyorum kendi bölümüm dikab ve Arapça ogretmenligi, bölüm birinciligi ise mülakatta iyi puan alırsınız
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla iki çocuğum var onlara rağmen boş durmak istemiyorum bunalıyorum evde
19 Kasım 2023
CANIMMM EVLAT
(
550
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bende evde çok sıkılıyorum. Birde gurbette olunca iyice bunaldım. Kendimi bir işe yaramıyor gibi hissediyorum.
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin bölümün ne, malesef gecen yil bu zamanlarda calistim ucretli ogretmenlik yaptim pişmanlıkla ama şuan o calistigim okulu bile arar oldum
19 Kasım 2023
CANIMMM EVLAT
(
550
puan)
tarafından
yorumlandı
Maliye benim bölüm. Müşavirlik düşünüyordum bebekten sonra o kadar ders çalışmak gözümde büyütüldüki bilmiyorum neden böyle oldum bende.
19 Kasım 2023
CANIMMM EVLAT
(
550
puan)
tarafından
yorumlandı
Tekrar bence ücretli öğretmenlik düşünebilirsiniz
19 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya aslında tek cocukla kpssye hazırlayabilirsiniz ben geçen yıl çok iyi hazırlanmıştım ama tam hamile kaldım mide bulantısı felan sinavi iyi yapamamstim. Gözünde büyütme bence :)
19 Kasım 2023
CANIMMM EVLAT
(
550
puan)
tarafından
yorumlandı
Aman bacım benim kız aşırı ilgi istiyor kitap okuyacam diyor çığlık çığlığa kalıyor yani gece 11 de uyuyo ondan sonra bende pert oluyorum. Yani anlayacagin benim kız 11 çocuğa bedel
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Kasım 2023
Mevah
(
1,622
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşim girdi son sınav olmasına rağmen çok zordu dedi diğer 2 sınava gore paragraflar çok zaman aliyor dedi unutuyorum okuduğumu dedi bakalım ne çıkacak sonuç
20 Kasım 2023
Greyy
(
1,560
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla çok zordu ya ben sorulari kontrol ettim çok yanlışım cikti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz