0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba, tam açılımı ile test of English for international communication.  Eşim girecek bu sınava. Onu ben calistiracagim. Fakat sınava girmeden önce girenlerden öneri alabilir miyim? Nasıl bir sınav bizi bekliyor. 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,494 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Meryem, sen yukarıdaki ekşi sözlükte yazılmış olan yorumdan alıntıyı boşver, teşekkür vs etmişsin de arkadaş sınava girmiş mi emin değilim :). Diğer dil yeterlilik sınavlarına göre daha basit olduğunu arkadaşlarımdan duydum. Yurtdışında geçerliliği oldukça yüksek olan bir belge zaten. Birçok ülkede maaşı bile pozitif anlamda etkileyen bir belge. Bildiğim kadarıyla, hızlı okuma, okuduğunu anlama ve analiz etme olayı baskınmış. 

tarafından
Hiç bilmiyorum
(5,477 puan) tarafından
Aaa İdil de silmiş tövbe
(4,494 puan) tarafından
Giden gidene. :) Eski post ve yorumları birileri okuyup açık çıkartmıştır belki de. Çünkü dün bu konuşmalardan sonra teee ocak ayındaki yorumlarıma beğeni gelmiş :) Birileri incelemeye almış sanırım.
(5,477 puan) tarafından
Yorumlarımız orada duruyor isteyen istediği gibi incelesin. Hatta yorumlarımızdan eksiklerini bile tamamlayabilir biraz genel kültür kazanabilirler.
Not. Bu yorum kibirli değil açık arayacak kadar ezik insanlara ders olsun
(4,494 puan) tarafından
Bence de hiç silme zahmetine girmem zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa come on bebekler... Yok mu çevrenizde giren? 
0 oy
tarafından
Yorumları okumaya geldim müsadenle:) hiç anladigim şeyler değil bende bilgilenirim.
tarafından
Yorumu yazdıktan sonra gördüm bende sildigini ama takiptedir merak etme:)
tarafından
Aman kimlerle uğraşıyoruz? Ne diyecektim ben sana ne zaman yemek postlarina baksam hep tantuni yapıyorsunuz ayy sjsjjs
tarafından
Bayadir taktik tantuniye:) açıkçası iki küçük bebek olunca ve koca günüm ev, çocuklar, ders ile geçince aperatif şeyler yapıyoruz:)
tarafından
Aahahahha lezzetli olur zaten. Afiyet olsun hepinize
tarafından
Teşekkür ederim balım.
0 oy
(6,165 puan) tarafından

Kız Allah başarı versin vllh hiç bişey anlamdan cikiyom posttan benlik değil :woot:

tarafından
Eşim yurtdışında masörlük yapmak için sınava girecek. Ve bu sınav da İngilizcenin yeterli olup olmadığını ölçüyor canım. Seviye sınavı bir nevi. Postu yukarı aldığın için ayrıca teşekkür ederim.
(6,165 puan) tarafından
Rica ederim cnm umarım geçer bol başarılar:)
tarafından
İnşallah canım , sağ ol
0 oy
(5,477 puan) tarafından

Postu yukarı çıkaralım :) inşallah başarılı olur eşin. Sadece yurtdışı için bir sınav olduğunu biliyorum o kadar :)

tarafından
Teşekkür ediyorum canım :)) inşallah
0 oy
tarafından
Yurt dısı ıcın bır nevi vize görevı gören bır sınav olması dısında bırsey bilmiyorum :) başarilar şimdiden eşine canım hakkınızda hayırlısı
tarafından
Teşekkür ederim canım, inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (991 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 35 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu