0 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Post açıyorum burdaki insanlar nasıl ya ben seda diye biri değilim ısrarla seda sensin diyorlar bir kola şifresi isteyen sedami var gerçekten o kadar sinir oldumki araştırılmasını istiyorum bu insanlarında biran önce benim seda olmadığımı bilmelerini istiyorum bu nedir ya 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,536 puan) tarafından

Tm anladık sen sedasın:D

-Reklam-
+1 oy
(5,478 puan) tarafından
Niye açıklama yapıyorsun ki sanki oymussunda inandırmaya çalışıyor gibi olmuş kim ne düşünmek isterse düşünür 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Seda benim:)))
(11,676 puan) tarafından
Meksikalı sen miydinnn
(1,908 puan) tarafından
Bilmiyodm ki cnm sonra actm Esma syledi
(1,908 puan) tarafından
Ewet bnm
(11,676 puan) tarafından
Unuttun mu beni :/ seninle konuşuyorduk
(1,908 puan) tarafından
Kız unutmamdm cnm nie unutym kiz
0 oy
(4,351 puan) tarafından
Sare yazıyor ki sende zaten seda değil :)))))
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Seda benim arkadaşım canim 
tarafından
Miraysu bende ilk duyduğum zaman senin gibi inanamadım. Taki arkamdan konuşup ikili oynayana kadar
(8,434 puan) tarafından
Takılmiyorum askim❤️ ozamanlar çok asabimi bozmuştu sonra bişey olmamış gibi benimle konuşmaya çalışıyordu yüzsüz gibiydi zatende öyleymiş iyiki gitti burdan bence :D onun hayatı yalanmis burda yani kendini değişik göstermiş hep ama arkasindna neler neler çıktı konuşuldu:D
(8,434 puan) tarafından
Valla iPhone kullandığına eminmisin :D miraysu sende numarası felan varmı? Şuan nerde ne yapiyo biliyonmu?
tarafından
Konuştuğumuz zaman ekran görüntüsü atmıştı iphone telfondu
(6,308 puan) tarafından
Miraysu demekki tanıyamamışsin:)
Evet iPhone kullanıyordu:) diyorum ya ste onu kullanması sürekli kargo gelmesi vs ilginçti yani
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Aa seda gelmiş :))
0 oy
tarafından
Gerçekten bir posta mı çıldırıp bu tepkiyi veriyor sun 
(8,434 puan) tarafından
Haklı bence , önceki psta baktım ısrarla seda sensin diyolar ee kadin değilim diyor yok sensin yazım tarzın aynı felan diyolar haklı olarak sitem etmiş. kadın niye herkese kendini inandırmak zorundaki onu anlamadım. Yalancı konumuna düşürülüyor haliyle oda kendini açıklamak zorunda kalmış
tarafından
Hayır onu anladım ama bahsettiğin post dünmüydü önceki günmüydü öyle bir şey Di ama neden yeni bu tepki? Neden bu gün post açıldı onu anlamadım
(8,434 puan) tarafından
Ben tarihlere bakmadımda genel olarak konuşuyorum kendini açıklama zorunda hissetmiştir diye düşündüm
tarafından
Doğru dur ama ben olsam ve o kişi değilsem hiçte takmam kafana admine yazardım
(0 puan) tarafından
Bugün girebilirim bakın ben Hatay'da yaşıyorum geçen günkü deprem yüzünden iki çocuğumla kaçarken birini alamadım içerde kaldı merdivenden yere düştüm panikle eşimde yoktu evde gece 3 de inşaata çalışmak için gidiyor bu köyde öyle altyapı internet faln yok ben oyuzden şifre istedim ama bana ısrarla seda diyorlar hiç tanımadığım biri için bir şifre için özellikle bunu yapıyorlar benim çocuklarım hasta evlerimizde duramıyoruz cadirlarimizi kuracağız bugün tekrar ben o şifre ve internetide kendi cocuklarim için istiyorum küçükler durmuyorlar internet dayanmiyor ama bunu kimseye inandiramiyorum burda ilk defa şifre istedim onu da seda sensin diye linclediler beni Allah yukarda ben birşey demiyorum derdim başımdan aşkın
tarafından
Değilsen takma kafana o zaman boş ver isteyen istediğini söylesin. Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(2,490 puan) tarafından
AÇIKLIYORUM aranan seda benim

Şaka şaka seda kim yaa 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 861 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Oznurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 825 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
30 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Havin06 (2,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (851 puan) tarafından soruldu

412,429 soru

12,416,211 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...